Actrița trece prin momente cumplite, după ce mama sa a plecat în altă lume. Malou Iosif, fostă balerină, a încetat din viață, la 98 de ani, iar actrița a fost cea care a făcut anunțul trist.

Mama Emiliei Popescu locuia la Nisa, alături de fiul ei. Actrița și-a văzut ultima dată mama în vara acestui an.

Mama și bunica, MALOU IOSIF, și-a început Marea Călătorie… Dumnezeu să te odihnească, mamă”, a scris actrița pe rețelele de socializare, postând și câteva fotografii dragi sufletului ei.

emilia-popescu-si-mama-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Omagii după moartea fostei balerine Malou Iosif

”UNITER își exprimă profundul regret la plecarea dintre noi a balerinei și coregrafei MALOU IOSIF, la vârsta de 98 de ani, o artistă cu o excepțională contribuție la cultura României.

O personalitate unică, de o vivacitate rar întâlnită, iubită și respectată de generații întregi de artiști pe care i-a format în mișcare scenică și știință corporală. A fost nepoata pictorului și graficianului român Iosif Iser și prim-balerină la Operetă. Condoleanțe, Emilia Popescu și întregii familii. Dumnezeu să o țină în lumină!”, se arată pe pagina de Facebook a UNITER.

Emilia Popescu s-a născut într-o familie de artiști

Emilia Popescu a recunoscut în nenumerate rânduri că se mândrește cu părinții ei, de la care a și moștenit iubirea pentru artă.

„Mă consider foarte norocoasă pentru că m-am născut într-o familie de artiști. Era cam greu să nu moștenesc această înclinație și iubire pentru artă.

Am început să pictez de pe la șase ani. De atunci, nu am mai vrut să fac altceva. Am fost un copil norocos, pentru că mi-am descoperit chemarea de la o vârstă așa fragedă. Asta se datorează, desigur, părinților mei, cărora le mulțumesc că m-au încurajat și susținut mereu și o fac în continuare”, spunea acum ceva vreme Emilia Popescu.

Menționăm că tatăl Emiliei Popescu a fost și el actor, la Operetă.

Vezi și Ce fiică mare și superbă are Emilia Popescu! Maria Ștefănescu are 25 de ani, dar nu a călcat pe urmele mamei ei

Citește și:

Ce contează cel mai mult într-o relație, după Mădălin Ionescu. Cât de important e sexul. Avertismentul prezentatorului TV

Anghel Damian, un tătic sincer: „Este mai greu decât mi-am imaginat”. Ce spune despre viața cu Theo Rose și cu Sasha