Soție și mămică full-time pentru cei doi copii ai ei, Tily trece din nou în prezent prin emoțiile sesiunii. Are de susținut nu mai puțin de 10 examene și nu e deloc simplu. Nu e simplu nici la 19 ani și cu atât mai puțin la vârsta și îndatoririle ei.

”Zilele acestea nu am fost pe #vibe.
A fost un haos (pe care nu am reusit sa il gestionez), am reusit sa pun presiune pe mine cat carul.
Am ramas in locul unde am copilarit. Am inceput sesiunea.
Fiindca a fost imposibil sa fac ceva cat timp au fost copiii,🥳astazi, Popescu i-a luat (sa imi ofere suport).
Si-i multumesc. I-am cerut. Aveam nevoie.
S-a asezat linistea. Am reusit sa ma organizez.
Amintirile de la umbra nucului din gradina sunt atat de vii. Acolo am invatat pentru capacitate, pentru BAC (tot timpul imi era dusman… dar pe cuvant daca am stare), tot acum… dupa ani si ani ma pregatesc pentru sesiunea din sem II.
Mult a fost… putin a ramas! Ya right🤣! Pe cine pacalesc?
10 examene 🫠 ”, a scris Tily pe Instagram, arătând fanilor prin ce trece.

Ce facultate face Tily Niculae

Vestea că începe o a doua facultate a fost dată tot de ea pe rețelele de socializare, acum un an. Cunoscuta actriță este studentă în primul an de facultate la Universitatea din Pitești, departamentul Limbă și Literatură, secția română-engleză.

Absolventă a colegiului Dinu Lipatti, secția actorie, vedeta a urmat și cursurile facultății de actorie din București.

Ea nu s-a oprit aici și a vrut să-și împlinească un mare vis, chiar dacă diferența de vârstă dintre ea și colegele ei este de 19 ani. Vedeta are o agendă încărcată, multe proiecte profesionale, doi copii acasă, dar și un soț cu care formează un cuplu de peste un deceniu.

„Sunt suma tuturor doritelor și a mentorilor din viața mea. Totul a început way back când toata copilăria mea am auzit: Poti sa faci ceea ce iti doresti!

Libertatea de a alege m-a adus în pragul unde sunt azi. Prima zi la facultate. INAPOI IN TIMP, dar INAINTE cu obiective atinse.

Diferenta de 19 ani dintre mine și frumoasele mele colege mă face sa mă bucur conștient de a doua experiență la facultate. Dacă cu ani în urma nu știam unde sa mă ‘împart’: orele la Facultatea de Teatru, platourile de filmare, emisiile tv, live-urile de la radio, prietenii, plimbările, astăzi, va fi game changer.

FOR SURE! 2 copii cu vârste diferite, soție, proiecte, femeia cu do to do list (una interminabilă), repetițiile pentru piesa de teatru, spectacolele deja anunțate, prietenul de joaca a lui Radu, suportul Sofiei, femeia de la curățenie, bucătăreasă din casa, liantul intre tot și toate.

Dar stii ce? Desi pare ca mă ‘sufoc’, astăzi chiar am trăit o bucurie imensa.

Am ramas la fel de deschisa, plina de good vibe, dorinta. Cand toți m-au întrebat: Femeie, da când mai ai timp si de facultate si examene? Am realizat ca asta face diferența. Aleg sa NU stau în credințe limitative! VREI? Atunci POTI! Iar eu am ales sa POT!

Just like that cu o decizie intr-o zi de septembrie 2022. Iau fiecare zi așa cum vine. Cu bucurie!”, scria ea pe pagina de Instagram.

Motivul pentru care vedeta a ales literatura și limbile străine este pentru viitoarele ei proiecte din carieră. Mai exact, Tily Niculae se gândește la un viitor business, cu traduceri în diferite centre, ceea ce nu are legătură cu actoria.

Totuși, de ce s-a înscris tocmai la Pitești? Explicația e simplă și ține tot de management, cel al familiei. Acolo are și rudele soțului, o familie extinsă.

„Dupa ce am spus in gura mare si am vazut in ce data sunt… 10 septembrie… optiunile erau limitate. Si pentru ca este irelevant unde faci facultatea, adica orasul, a fost easy.

Aici sunt rudele sotului, familia extinsa.

Daca in curand se termina lucrarile pe centura pot iesi pe autostrada si ajung de unde stau eu in doar 50 min la Pitesti. Cam asa a fost strategia, la care s-a adaugat incurajarea mea din partea uneia dintre verisoare, care mi-a vorbit super frumos despre profesori”, a mai continuat ea pe rețeaua socială.

Tily Niculae a împlinit 37 de ani. Actrița și-a dedicat singură un mesaj: „La 37 realizezi ca viața se duce bătând din palme!”

actrita-e-mama-a-doi-copii-de-varste-diferiteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Tily Niculae, despre viața de cuplu nu tocmai roz: „Noi suntem complet diferiți”

Chiar dacă pare și este optimistă, nu înseamnă că viața artistei e una simplă. Nici nu a fost vreodată, mărturisea ea recent la Antena Stars.

Tily Niculae a povestit fără perdea despre căsnicia cu soțul ei, Dragoș Popescu. Actrița a explicat care au fost cumpenele prin care au trecut de-a lungul timpului, fără a ascunde ceva sub preș.

Tily Niculae, la un pas de divorț. Actrița povestește sincer prin ce a trecut

Întrebată cum e viața ei și cum face să se descurce cu toate, Tily Niculae a precizat că are o viață foarte agitată, pentru că se ocupă de copii, de carieră și de viața ei personală. Cu toate acestea, vedeta a spus că are o viață foarte frumoasă.

„E un mix de de toate, pentru că așa îmi doresc eu să fie, dar la bază stă omul, deoarece asta este cel mai important și rolurile astea pe care mi le-am asumat. Este frumos, este și challenge așa, fiindcă de multe ori nu am timp pentru mine. 90% este atenția pentru copii”, a declarat vedeta.

Mai mult decât atât, actrița a mărturisit că a aniversat 18 ani de relație cu soțul ei, Dragoș Popescu. Sunt foarte diferiți, recunoaște ea, dar asta îi face să se completeze în căsnicie.

„Am împlinit 13 ani de căsnicie și 18 ani de când suntem împreună. Deci nu-mi vine să cred!

La noi e haos, dar e haosul nostru și cât va fi să fie vreau să fie frumos și când nu va mai fi, nu vreau să trăiesc și să zic că puteam să fac și să am grijă mai mult la aspectul respectiv.

Noi suntem complet diferiți, el este un om exact, eu sunt haos, dar cred că ne completăm”, a mai adăugat aceasta.

În cadrul aceluiași interviu Tily Niculae a vorbit și despre cumpenele prin care a trecut cu soțul ei. Actrița a spus că ea crede că mereu vor avea cumpene, însă asta îi definește și îi ajută mult în relație.

„Am trecut prin cumpene și cred că vor mai fi. Cred că toată viața am avut, pentru că cel mai ușor este să renunți, dar degeaba vrei să renunți dacă celălalt nu este implicat și nu te trage înapoi. Asta am fost la noi, de fiecare dată am fost acolo”, a mărturisit actrița.

Vezi și care a fost cea mai mare cumpănă a actriței și a soțului ei, una despre care nu multe vedete ar vorbi. Prea delicat și dureros!

Citește și:

E ziua lui Bonnie Tyler! Cum o liră și o operație nereușită i-au schimbat destinul

Actorul Mihai Mălaimare se retrage din activitate, la 73 de ani: „A venit vremea să trăiesc și pentru mine”. Ce planuri are la pensie