Îndrăgitul artist și frumoasa Natalie, considerată o adevărată bombă sexy, s-ar fi despărțit, în mare secret, în urmă cu o lună, susține revsta Hola!.

Maluma și Natalie au fost văzuți ultima dată împreună în luna septembrie. Și dacă până acum își puneau des pe rețelele de socializare, imagini împreună în care păreau foarte îndrăgostiți, fotomodelul nu a mai pus o imagine cu iubitul ei din 21 iulie, iar Maluma nu mai are nicio poză recentă în care să apară și cu Natalia.

Maluma e considerat cel mai sexy bărbat din lume, dar a fost părăsit de iubită!  L-a înșelat cu un fotbalist celebruSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Informația că s-au despărțit vine după ce au apărut mai multe zvonuri că frumoasa brunetă cu origini croato-cubaneze, l-ar fi înșelat pe artist cu fotbalistul Neymar. Se pare că totul a început după ce cei doi au început să-și tirmită mesaje private pe rețelele de socializare.

Maluma și Natalia Barulich s-au cunoscut la începutul anului 2017

Cu toate acestea, nici Natalia și nici Maluma nu au confirmat despărțirea. Cu toate acestea, fotomodelul se află zilele acestea în Mexic, în timp ce celebrula rtist este la New York, unde filmează pentru o nouă peliculă în care joacă alături de Jennifer Lopez și Owen Wilson.

Mai mult, acesta a fost surprins într-un club din Long Island, alături de un alt fotomodel, Winnie Harlow, încercând astfel să o dea uitării pe cea care i-a stat alături mai bine de doi ani, potrivit New York Post.

 

Maluma părea foarte îndrăgostit de Natalia,  iar fotomodelul spunea în vară că artistul este „iubirea vieții ei”. Cu toate acestea,  cântărețul columbian a dezvăluit pentru revista Hola că nu vrea să se căsătorească prea curând.

„Mă îngrijorez pentru că de fiecare dată când văd că încă un cuplu s-a căsătorit, la scurt timp cei doi se despart. Nu înțeleg de ce. Prefer să iubesc fără nicio condiție”, a subliniat Maluma.

„Mi-ar plăcea să mă căsătoresc, dar prefer o iubire adevărată, decât una care să depindă de un inel. Bine, visez și eu să mă căsătoresc, să locuiesc la o moșie, să am cai, să-mi cresc copiii. Dar acum nu este momentul potrivit”, a explicat el.

Maluma, pe numele său adevărat Juan Luis Londoño Arias, și  Natalia Barulich s-au cunoscut pe platourile de filmare a videoclipului „Felices Los 4”, la începutul anului 2017. Tânăra a făcut 16 ani de balet, dintre care 5 ani a fost balerină profesionistă. A apărut în mai multe videoclipuri alături de nume cunoscute ale muzicii precum Britney Spears, Calvin Harris și bineînțeles, Maluma.

Citește și: