„La mulţi ani, sufleţica mea! Dragostea mea e a ta dinainte să te aduc pe lume, pentru că te-am visat şi mi-am dorit să-ţi fiu mamă de când eram mică.

Îţi mulţumesc că m-ai ales şi că mă laşi să te iubesc! M-ai făcut să descopăr în ochii tăi că pot să fiu eroină, tu mami să fii propriul tău erou! Să cauţi în inima ta plină de bunătate dorinţa de a fi fericită şi de a sta departe de lucruri negative! Să râzi, să te bucuri de jucării, să iubeşti şi să nu uiţi niciodată că braţele mele întotdeauna te vor încălzi”, sună mesajul Majdei pentru Jacqueline.

majda-insarcinataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cu o poveste de viaţă dificilă, Majda a reuşit să treacă peste toate greutăţile şi acum se bucură de familia pe care o formează cu fiica ei, Jacqueline, şi cu noul său iubit, Mihai.

Deşi Majda, în vârstă de 34 de ani, şi tatăl micuţei s-au despărţit acum mult timp, actriţa nu a dorit ca fiica ei să simtă lipsa tatălui ei, aşa cum a păţit ea în copilărie.

Majda Aboulumosh și-a început cariera la 12 ani

Majda Sandra Aboulumosha s-a născut în România, în Ploiești, la 14 octombrie 1987, dintr-o mamă româncă și un tată de origine libaneză, care le-a părăsit chiar înainte ca Majda să vină pe lume. 

A absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, iar în facultate s-a specializat în turism, însă destinul a purtat-o în domeniul showbiz-ului. La doar 12 ani, Majda a fost selectată pentru a lua parte la emisiunea ”În al 9-lea cer”, de la postul Acasa Tv.

Au urmat roluri în telenovela Regina și Aniela, apoi publicul român a admirat-o în serialul ,,Iubire și onoare”.

Vezi și Cum arăta Majda Aboulumosha la 19 ani. „Am învățat în timp ce înseamnă acceptarea. Vor fi întrebări: ce dietă ai ținut?!”

Citește și:

Andreea Marin, așa cum nu ai văzut-o niciodată! E blondă și fanii abia dacă au recunoscut-o!

Reușită uriașă pentru Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în fază terminală