Într-un interviu emoționant acordat în emisiunea “CulTOUR”, de la Happy Channel, Maia a dezvăluit că visul ei cel mai mare a fost să se facă balerină, însă părinții eu s-au opus.

“Voiam foarte tare să fiu casnică, voiam să stau acasă. Sufeream că mama mea merge la serviciu. Mama a fost informatician, a fost printre primii informaticieni din România.(…) Mi-ar fi plăcut să fiu balerină.  Vezi, poate, nu am răspuns corect la prima întrebare: «Ce mi-ar fi plăcut cel mai tare să fi devenit când voi fi adult». Și balerină aș fi vrut să fiu, dar părinții nu au fost de acord, spuneau că nu am rezistență” , a mărturisit Maia.

Citește și: Anda Adam, din nou însărcinată? Cum s-a dat de gol artista

Maia Morgenstern e foarte mulțumită de viața ei

Cu toate acestea, nu regretă deloc că a ales cariera de actriță, precizând că este foarte mulțumită de viața pe care o are.

“Îmi place cum arată viața mea, acum, în clipa asta! Îmi place grozav!”, a mai spus Maia Morgenstern.

Marea actriță a vorbit deschis și despre iubire și a explicat ce înseamnă pentru ea. “Ce e iubirea? I-ai împrumutat privirea. Probabil că asta este o formă, o explicație a iubirii. Acea comunicare, la nivel verbal, nonverbal… Este un soi de compatibilitate totală, de comunicare perfectă, ce poate ține mai mult sau mai puțin” , a adăugat Maia.

Emisiunea “CulTOUR”, poate fi urmărită de luni până duminică, de la ora 17.30.

Citește și: