Într-o postare pe rețelele de socializare, artista în vârstă de 59 de ani a precizat că s-a prezentat la medic, iar acum urmează cu strictețe tratamentul prescris.

Actrița ține să menționeze că a respectat toate regulile impuse, s-a protejat de boală și a făcut zeci de teste în ultima perioadă, deoarece este expusă la riscuri, prin natura profesiei.

În stilul caracteristic, actrița și-a anunțat publicul legat de situația cu care se confruntă, tranmițând totodată un mesaj puternic.

”Izbucneam în plâns; sau mai târziu, pufneam de-a dreptul jignită/plictisită când o auzeam vorbind așa. Nici nu concepeam asta, nici nu se punea problema. Mă enervam de-a dreptul.

„Nu vreau să vă fiu o povară”, repeta MAMA. Uneori șoptit, alteori scâșnit.

Îmi astupam urechile, nu puteam să aud sau să înțeleg așa ceva. Eram surdă.

Între timp am mai înțeles unele lucruri. A trebuit să învăț să le accept și să le înțeleg.

Cred că a venit rândul meu să spun:

„Nu vreau să devin o povară!” – își începe ea postarea pe Facebook, oferind astfel un crâmpei din viața personală, în vremuri deloc dintre cele mai vesele.

”Și mai ales să acționez în consecință. Am grijă de mine. În toate felurile: de trupul meu, de mintea mea, de sufletul meu. Am grijă permanentă.

În toată această perioadă am respectat toate regulile impuse, am urmat sfaturile specialiștilor de a mă proteja de boală, prin toate mijloacele cunoscute. Fără fanfaronadă, fără propagandă, fără surle și trâmbițe, fără a jigni sau agresa pe nimeni.

Nu vreau să vă fiu o povară.

Tot în această perioadă am făcut zeci și zeci de teste. Mai ales în ultimele 2-3 luni.

Prin natura profesiei mele, călătoresc mult, sunt expusă multor riscuri. Și, da, vreau să muncesc, să-mi câștig existența: nu vreau să fiu o povară.

O dată la doua zile sau în fiecare zi, dacă am spectacol sau filmare, făceam (și voi face!) test rapid. Certificat, necertificat, documente de orice culoare…eu fac, făceam și voi face test.

Desigur, mulți râdeau de mine….și vor mai râde. Nu-i nimic, nu vreau să le fiu o povară”, mai explică ea cum a trăit în ultima perioadă.

Dar inevitabilul s-a întâmplat: ”Și a fost așa:

M-am testat alaltăieri, negativ.

M-am testat ieri, negativ.

M-am testat și astăzi (pentru că urma să am spectacol): POZITIV

Evident, am anulat totul. Evident, m-am prezentat la medic din primul moment.

Nu vreau să devin o povară: cred că am evitat o tragedie. Aș fi putut infecta la rândul meu alți și alți colegi, parteneri de scenă, de muncă.

Evident, am urmat cu sfințenie tratamentul prescris.

E modul meu de a incerca să scutesc oamenii din jurul meu de povara și spectacolul cumplit al unei forme grave de boală.

Felul meu de a spune: mulțumesc, domnilor și doamnelor doctor, asistente și asistenți, personal medical.

Prețuiesc enorm efortul vostru!

Nu vreau să fiu o povară!” – a încheiat ea postarea apreciată de mii de persoane, care îi sunt alături și se roagă pentru ea.

Vezi și Maia Morgenstern a ajuns de urgență la spital! Actrița a suferit un accident la Piatra Neamț

Citește și:

Adrian Mutu, dezvăluiri picante despre cele trei neveste: ”Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani. Eram însurat”. Cum se înțelege în prezent cu „fostele”

Ramona Bădescu, despre fostul soț: ”Cel mai rău m-a rănit când am aflat că, în timpul căsniciei…” Groaznic ce a putut face ”fostul”. Ce îi transmite acum, la ani distanță