Artista a recunoscut că nu a plâns după fostul iubit, avocatul Mircea Julean, că între ei doi despărțirea a fost foarte ok, el având o super relație cu fiica lor de 7 ani, Erin. La un an și ceva de la separare, Sore e pregătită să aibă din nou încredere într-un bărbat.

„Din momentul în care am devenit mamă mi-am dorit să nu uit de faptul că sunt și femeie, că sunt și artist, și antreprenor, că am și eu planurile mele care nu au legătură cu zona parentală”, a declarat Sore în emisiune, explicând cum de a avut curajul de a face acest pas, chiar dacă avea un copil. Nu a depins de el, soțul ei, și a vrut să fie fericită.

”A fost o separare foarte frumoasă! Foarte frumoasă e poate exagerat spus, a fost în termeni foarte ok pentru că, practic, despărțirea sau ruperea sau relația consumată și încheiată deja se terminase.

Vreau să spun că practic nu am mai avut ce să sufăr, pentru că, dacă a fost ceva, deja fusese, trecuse. Și a fost o separare foarte ok pentru că am reușit să comunicăm foarte ok amândoi în momentul ăla și de atunci încoace suntem foarte echilibrați în creșterea lui Erin.

Este realmente un tată extraordinar. Și chiar i-am zis de curând că Erin îl vede ca pe un erou și are dreptate pentru că el pentru ea este ireproșabil!”, a povestit foarte sinceră artista. Deși s-a despărțit de tatăl fetiței sale, îl poate vedea obiectiv și îi poate recunoaște meritele.

„Noi astăzi suntem prieteni mai buni decât am fost înainte. Ne înțelegem mai bine decât ne înțelegeam înainte, eu cu el, la asta mă refer! Așa cum privesc eu din momentul ăsta cu optica mea, lucrurile sunt mai bine decât erau!”, mai spune Sore.

sore-a-divortat-acum-un-an-si-cevaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Pregătită să primească un nou bărbat în viața ei

„Ești pregătită să ai încredere într-un bărbat?”, a fost întrebată Sore de Jorge, iar răspunsul artistei a venit imediat.

„Da, eu sunt pregătită, dar, din păcate, pentru multe persoane, știu foarte bine ce vreau…”.

„Ai spus că s-au dat câteva persoane la tine după divorț. Insistent sau cu succes/ fără succes?”, a mai întrebat-o Jorge pe Sore.

„Și cu insistență și fără insistență. Eu ție nu trebuie să îți spun cum reacționează un Scorpion când nu e interesat!” a răspuns Sore!

„Ba, îți spun eu cum reacționează unul, cum reacționezi tu! Ești shout down!!”, a continuat Jorge dialogul spumos.

Chimia dintre doi potențiali parteneri e cea mai importantă pentru Sore

Sore se ghidează după o chimie puternică între parteneri atunci când este vorba despre relații.

„Dacă îți dorești ceva și nu se întâmplă, bucură-te! Înseamnă că ceea ce îți dorești nu este potrivit pentru tine!

Eu cred foarte tare că dacă nu există chimie din primul moment, chimie însemnând să te uiți la omul ăla și să simți ceva, indiferent că a deschis gura sau nu. După aia dacă deschide gura și îți place și ce spune, îți place și cum se poartă, deci alea sunt la și altele.

Dar dacă, primul lucru, nu simți… se simte o energie, degeaba discutați despre poeți și pictori și… Nu! Adică am foarte mulți prieteni, nu mai am nevoie de alții”, s-a mai confesat Sore în podcastul „Vorba lu’ Jorge”.

Sore Mihalache și tatăl fetiței sale, Mircea Julean, i-au luat pe mulți prin surprindere când au anunțat că se despart, după 8 ani de relație. Anunțul separării artistei a avut loc în vara anului trecut, dar atât ea cât și fostul său partener de viață își cresc fiica împreună și își doresc tot ce e mai bun pentru ea.

Vezi și Sore, prima reacție după ce s-a zvonit că are o relație cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. Scurt și cuprinzător!

Citește și:

Drama neștiută a lui Patrick Swayze, povestită de văduva actorului: „Un lanț al abuzurilor”. Au trecut 14 ani de la moartea starului din „Dirty Dancing

VIDEO Andreea Bălan și fetițele au mers cu Victor Cornea la Cupa Davis. Tânărul tenisman se comportă ca un tătic și chiar se pricepe