Vedeta TV în vârstă de 43 de ani, mamă a unei fetițe, a postat pe Instagram o fotografie care a lăsat fanii cu gura căscată, făcându-i să exclame: ”Fără cuvinte!”, ”Superbă!”.

Îmbrăcată într-un top transparent, ce ar putea trece ca fiind o piesă de lenjerie intimă extrem de sexy, ca pentru o noapte fierbinte, Andreea Marin s-a fotografiat și a postat instantaneul pe o rețea socială.

Andreea Marin decolteuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

E drept că au existat și unii fani pentru care poza a fost mult prea îndrăzneață, aceștia criticând-o pentru lipsa sa de inhibiții.

Una peste alta, însă, vedeta chiar arată foarte bine, indiferent ce spun unii sau alții. Topul care a stârnit valuri a fost purtat de vedetă pe sub un sacou la o ceremonie pe care aceasta a prezentat-o, în weekend, la Oradea: Gala Campionilor.

Pentru același eveniment, Andreea Marin a optat și pentru extensii, renunțând astfel la frizura tip bob asimetric, afișată în ultima vreme.

Din pozele postate de vedetă pe rețeaua socială transpare încrederea în sine. Nici nu ar avea cum să fie altfel, din moment ce Andreea Marin trăiește o frumoasă și pasională poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, cel cu care și-a și petrecut Sărbătorile de iarnă la munte, în Elveția.

Foto: Instagram

Vezi și Andreea Marin vorbește deschis despre o iubire, chiar dacă una atipică: ”Dragostea e frumoasă, dătătoare de speranță, induioșătoare”

Citește și:

Fosta soție a lui Orlando Bloom nu mai seamănă deloc cu ea. Uite-o cum arată gravidă. Pare că nu mai are mult până va naște|GALERIE FOTO

Scrisoarea emoționantă a actriței Dorina Chiriac: „Cer Statului să nu mă oblige să aleg între mâncarea copilului și…”