Din păcate, Marcel Pavel nu e singurul depistat pozitiv. În aceeași situație se află, conform România TV, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși, Andrei Ştefănescu și Adriana Trandafir.

Conform Click!, prezentatorul emisiunii, Cosmin Seleși, a fost de asemeni internat în spital, la fel și Ozana Barabancea.

În general, starea celor depistați pozitiv este bună, singura care are o formă ceva mai agresivă de pneumonie fiind actriţa Adriana Trandafir, au dezvăluit surse de la Institutul Matei Balş pentru România TV.

Aurelian Temișan și Andreea Bălan sunt și ei suspecți, însă nu au primit, momentan, rezultatele testelor.

Practic, se poate vorbi despre un adevărat focar și toată lumea este, în acest moment, suspect de covid-19. „A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct“, anunţă reprezentanţii Antenei 1 printr-un comunicat. Filmările la ”Te cunosc de undeva!” au fost sistate.

Din păcate, Marcel Pavel a fost pe platoul mai multor emisiuni și chiar televiziuni, el promovând cea mai recentă piesă a sa. Iar din postările artistului de pe Facebook se poate vedea că s-a întâlnit, în ultima perioadă, cu o grămadă de lume.

Citește și: