Chiar dacă mulți îi critică alegerea, vedeta, ajunsă la aproape 50 de ani, își trăiește viața la maximum. În continuare alături de bărbatul care o face să se simtă ca o regină, după cum se poate vedea din fotografiile postate pe rețelele de socializare.

e-in-continuare-in-ThailandaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

”Vai…mamă….pentru toți banii din lume….muncesc în mină….cu ce ochi mă vede copilul ăla…la școală….copii….” – îi scrie îngrijorată o fană. ”Cirque du Dorobanți”, comentează altcineva.

”Ce ridicola ești, bosoroago!!! Ai intrat la menopauza și ești tot mai penibila! Nu te mai vrea nici Piți, nici nimeni!!! Ești o baba🤮” – comentează altcineva, deloc politicos.

În tot acest timp, Vica e în continuare în vacanță în Thailanda, acolo unde iubitul ei a închiriat o vilă pentru care plătește 12.000 de euro pe noapte! Și unde-i face toate poftele. I-a gătit și curcan zilele trecute, iar blonda l-a răsfățat cu palincă.

Mai mult, Vica are cu ea și câteva prietene, așa că petrecerile se țin lanț. Băiatul ei a rămas cu tatăl său, care abia acum începe să-l vadă ca pe un fiu.

Fosta balerină mărturisea recent că, după ce a renunțat la pensia alimentară uriașă (de 39.000 de lei pe lună), fostul selecționer s-a apropiat mai mult de băiatul său cel mic. „De-atunci, copilul meu are tată și familie. Dragostea lui pentru copil a fost dintotdeauna. Acum stă la el, de o lună.

Eu cred că problema a fost să nu mă folosesc eu de banii lui. Am fost de acord și am făcut bine. Nu-mi pare rău deloc. În inima mea am știut că nu-i va lipsi nimic copilului și așa a fost”, spunea Vica Blochina în emisiunea online „În oglindă”.

Decizie radicală! Gata, lasă România!

Și tot recent, blonda mărturisea că a luat o hotărâre care îi va schimba viața. Vedeta a anunțat că vrea să plece din România, vrea ca anul următor să se mute în America. Nu pleacă singură, ci cu băiatul ei.

A demarat deja o parte din proces: a pus în vânzare apartamentul în care locuiește. 400.000 de euro cere pe proprietatea sa din București.

Vedeta a luat această hotărâre și gândindu-se la Edan, care este suficient de matur pentru a accepta schimbarea, mai ales că aceasta este benefică pentru viitorul său. „Îmi doresc să mă mut din România și preconizez la anul să mă mut în Statele Unite.

Până acum nu am vrut să plec, deoarece trebuia să-l cresc pe Edan, să-i ofer cea mai bună educație. Dar acum este totul ok și îmi doresc să îmi trăiesc viața pentru mine”, a spus Vica Blochina.

Vezi și Vica Blochina, vacanță de Crăciun în Thailanda. Iubitul ei plătește pe cazare 12.000 de euro pe noapte!

Citește și:

Cătălin Botezatu, despre cele mai mari regrete din viața lui: „Am crescut foarte multe fete, femei, și s-a ales de cele mai multe ori praful! Nu înseamnă că nu sunt implicat într-o relație”

Ce decizie radicală a luat Angela Similea, la 75 de ani, pentru a-și proteja averea. În sfârșit face ceva pentru ea!