În cadrul unui podcast la care a participat recent, designerul a vorbit despre perioadele negre din viața sa, dar și cât de mult l-au doborât psihic. Lesne de imaginat cum a fost afectat de un divorț, așa cum e cel pe care l-a trăit.

„Orice chestie care nu îmi iese mă deprimă rău! Sunt un tip care pune la suflet foarte ușor orice și mă deprimă anumite chestii, dar mă remontez destul de repede, nu iau medicamente de niciun fel, poate ar trebui, nu știu.

Nu sunt de dus la psiholog sau la psihiatru. Nu am fost niciodată, în schimb pe mine mă vindecă o realizare.Am destule realizări pe parcursul vieții”, a declarat el, trecând la capitolul realizări și actuala relație.

”De exemplu am intrat într-o relație în care sunt foarte încântat, sunt încântat în momentul ăsta că o cunoscut-o și mama mea, care nu mai este printre noi, și s-au plăcut. Asta a fost o împlinire pentru mine.

Ăsta este un lucru ce te scoate din depresie… dragostea. Cred în dragoste cu adevărat!”, a spus Mihai Albu în cadrul podcastului “Ameritat cu Nasrin”.

Mihai Albu a trecut la nivelul următor în relația cu iubita: „Stă la mine împreună cu fetița!”

mihai-albu-si-actuala-iubitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Fericit în iubire

După un divorț scandalos, în urmă cu zece ani, Mihai Albu și-a găsit din nou fericirea în brațele unei femei de profesie medic chirurg. O femeie discretă, care își dorește să rămână așa.

„Nu sunt lecuit de iubire, să zic că nu îmi mai trebuie. Este foarte bine, e bine, ne-am mutat împreună și este ok. Merge totul bine, este o persoană remarcabilă din toate punctele de vedere. Iubita mea este viitoarea mea soție.

Cel mai mult într-o relație contează respectul. Să respecți celuilalt ce respectă el este extraordinar. Să nu încerci să îl schimbi, mai ales lucrurile pe care le respectă”, a mai spus Mihai Albu, conform Click!.

Mihai Albu a fost căsătorit cu Iulia Albu timp de opt ani, însă, din cauza unor neînțelegeri, cei doi au ales să divorțeze, în 2013. Din rodul iubirii lor s-a născut Mikaela, acum în vârstă de 14 ani. În prezent, Iulia are o relație cu Mike, iar Mihai cu un medic chirurg. Ambele relații par să se întrepte către o căsătorie, chiar dacă Iulia Albu a trecut recent printr-o despărțire de scurtă durată.

Vezi și Mihai Albu, despre o nouă căsătorie, la 10 ani de la divorțul de Iulia Albu: „Lucrurile nu stau pe loc”

Citește și:

Chef Florin Dumitrescu, mesaj apăsător de ziua soției, după plecarea lui de la Antena 1: „Din păcate, ghinioanele au cam stat pe geacă noastră”

Magda Catone a terminat, la 64 de ani, masterul la Facultatea de Teologie. De ce a ales acest drum și de ce acum?