Recent, într-o emisiune TV, Nicole Cherry, pe numele real Nicoleta Ghinea, a vorbit deschis despre această perioadă frumoasă din viața ei și a iubitului ei, Florin Popa.

„Da, se vede burtica, ne apropiem de șapte luni. De Moș Nicolae nasc. Va fi la câteva zile distanță de mine. Eu sunt pe 5 decembrie. În decembrie fac 23 de ani. Îmi fac un cadou singură în decembrie. Fix așa mi-am dorit, fix așa s-a întâmplat.

A avut mână bună tata. S-a format o relație între ei de dinainte. Ne înțelegem. Mereu îi spuneam mamei, eu îmi doresc un bărbat ca tata, ca atitudine.

Amândoi ne-am dorit copil. A pornit discuția și am zis bine. Nu suntem căsătoriți, dar nu fac acum cununia, eu vreau să revin la forma mea inițială. Să ne revenim un pic și după facem următorul pas. Nu țin la chestia asta că trebuie să fie, dar nu înseamnă că nu-mi doresc nuntă. Deja suntem la pachet, nu trebuie să-i port numele”, a povestit ea., dezvăluind cu această ocazie că între iubitul ei și tatăl ei relația e foarte strânsă.

Cum a ales numele fetiței sale și cât a luat în sarcină

Într-o altă emisiune, artista mărturisea că și-a programat ca bebelușul să fie săgetător ca ea și chiar așa s-a întâmplat.

Legat de alegerea numelui pentru fetița ei, iată ce a povestit artista. ”Eram în pană de idei, ziceam că dacă am băiat nu știu ce nume să-i pun. La fete aveam câteva variante, dar nimic clar. Îmi plăcea Carla, dar am renunțat la idee, fiind și sora mea la fel. Îmi plăcea și Natalia. Mi-a apărut Anastasia în vis. Pe la început, când nu știam ce voi avea. Am visat că mi-a pus-o doctorul în brațe și am strigat-o Anstasia”.

Burtica vedetei este vizibilă, așa că toată lumea se întreba câte kilograme a luat cântăreța în sarcină. Fără ocolișuri, aceasta a răspuns: ”6 kilograme am acumulat momentan. Nu am nicio problemă cu kilogramele pe care le-am acumulat, nu mi se pare că se vede atât de tare”.

o-graviduta-tanaraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cine este Florin Popa, iubitul lui Nicole Cherry

Florin Popa este un om de afaceri cu opt ani mai mare decât Nicole Cherry, însă încă de la începutul relației cântăreața a precizat că această diferență este chiar pe placul ei. Cei doi se cunosc de mai mulți ani, ba chiar o rudă apropiată vedetei i-a ajutat pe cei doi să se cunoască.

„Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta, atunci când vine vorba de partenerul meu, e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj”, a declarat Nicole Cherry la Antena Stars.

Vezi și Cum se va numi fetița lui Nicole Cherry. Cântăreața va fi mamă în această toamnă, la 22 de ani!

Citește și:

Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut! Imaginea ei e departe de cea a unui star de la Hollywood

Ghinioanele se țin lanț în familia lui Florin Dumitrescu. Întâi el, apoi fetița, acum și soția