Au trecut împreună prin momente foarte grele, dar, poate, tocmai acelea au dus la ruptură. Asta crede Magda Vasiliu, stirista mutată de 4 ani în Italia pentru a-și trata copilul, despre desparțirea de soț.

Magda i-a confimat lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP că este, din nou, o femeie liberă.„Este o decizie pe care am luat-o de comun acord si pe care nu îmi doresc sa o comentez pentru că nu este nimic spectaculos.

La un moment dată prioritățile se schimbă, țelurile se schimbă. Așa cum a fost mutatul în Italia, apoi boala lui Vlad. Probabil că la un moment dat apar tot felul de lucruri, așa că am decis fiecare să mergem pe drumul lui. Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzațional”, a spus vedeta.

”Nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani”

Magda Vasiliu a anuntat la Prima TV, la Exclusiv VIP, că hotarîrea luată de comun acord este definitivă. „Pur și simplu, e o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani.”, a spus ea.

Magda a trecut prin clipe grele și le-a raspuns celor care o întreabă de ce nu se întoarce înapoi în România: „Vlad e un copil care a depășit o boală cumplită, dar acum e bine. Si, ca orice copil normal, iese cu bicicleta, iese cu copii. Și a căzut. Cum cad toți copiii.

În cazul lui te gândești că poate fi mai mult decât atât. A fost un moment dur. Norocul nostru este că totul s-a întâmplat în Italia, unde ambulanta a ajuns în 5 minute. În 15 minute eram la spital, a fost anesteziat imediat, au făcut radiografia și mi-au spus: „Plecați cu elicopterul la Roma, având în vedere istoricul lui medical”, a povestit ea.

”L-a luat elicopterul, a fost o desfășurare extraordinară de forțe. În Italia aceasta este normalitatea, de aceea nu mă întorc acasa”, a spus Magda.

Vezi și Magda Vasiliu, mesaj emoționant: „Nu mă pot întoarce în România”

Citește și:

Monica Bellucci, de nerecunoscut. N-ai mai văzut-o niciodată așa

Ilie Năstase și Ioana Simion au depus actele de divorț și așteaptă decizia, dar vine Paștele. „Cum oare să-l las singur pe Ilie?!”