Micuța  suferea de cancer osos, boală cu care a fost diagnosticată în urmă cu cinci luni. Fostul selecţioner al naţionalei Spaniei a anunţat, în primăvară,  că reununţă la postul său pentru a fi alături de familie, pentru că au niște probleme personale, fără a da detalii.

„ Fetita de 9 ani a lui Luis Enrique a murit ieri, dupa 5 luni de lupta contra cancerului osos. Fusese diagnosticata cu osteosarcom. Banii, relatiile, notorietatea sunt zero in fata bolii…”, a scris Magda pe contul ei de facebook.

Vedeta TV a reacționat după ce și ea a trecut printr-o experiență dureroasă. Și fiul ei a fost diagnosticat cu această boală grea și, din fericire, a reușit să o învingă, iar Vlăduț s-a recuperate complet.  Băiețelul Magdei Vasiliu a primit tratament în străinătate și a trecut peste această mare problemă.

Luis Enrique a publicat un mesaj pe pagina oficială de Twitter în care anunţă decesul şi le mulţumeşte medicilor pentru dedicarea cu care s-au implicat în tratamentul Xanei.

“Xana a murit astăzi, la 9 ani, după o luptă intensă timp de cinci luni cu osteosarcom. Mulţumim celor care au fost alături de noi în aceste luni şi mulţumim pentru discreţie şi înţelegere. Ne vei lipsi tare mult, dar ne vom aminti înfiecare zi de tine şi vom trăi cu speranţa că într-o zi ne vom întâlni. Vei fi steaua care va călăuzi familia noastră. Odihnește-te în pace, micuță Xana”, a scris Luis Enrique.