Magda Vasiliu locuieşte de patru ani în Italia, alături de fiul său. Micuţul Vlad a fost diagnosticat cu o formațiune malignă la piciorul drept, iar mama sa a decis să renunţe la tot pentru a-i salva viaţa.

Vedeta a povestit, pentru okmagazine.ro cum este viața sa în prezent. După ce a trecut prin trei căsnicii, Magda Vasiliu a mărturisit că nu își mai dorește să se căsătorească. În acest moment tot ce contează este ca fiului său să nu îi lipsească nimic.

”Nuuu!!! Pentru că am realizat de-a lungul celor trei mariaje ale mele că lucrurile se schimbă faţă de cum sunt la început. Probabil din vina ambilor parteneri. Sau nu. Dacă poţi accepta asta, probabil că rămâi în relaţia respectivă, trăind de multe ori în compromis. Dupa experienţa trăită cu Vlad, nu-mi doresc decât linişte pentru a-l putea creşte”, a declarat Magda Vasiliu.

De ce a plecat din România fosta prezentatoare TV

De 4 ani, Magda Vasiliu a renunțat la România și s-a mutat în Italia, pentru a-i asigura fiului său un trai fără griji. Vlad. care a fost diagnosticat cu o formațiune malignă la piciorul drept, a fost operat de medicii italieni.

Recent, vedeta a povestit, pentru click.ro, cum arată viața ei singură, mai ales de când este mama singură.

”Sunt recunoscătoare că Vlad e bine. Eu m-am pus de mult pe planul doi, așa că dacă el e ok, sunt și eu. Viața mea acum depinde doar de cum se simte Vlad, de câtă nevoie are de mine…”, a spus aceasta.

Despre viața sa sentimentală, Magda Vasiliu a dezvăluit: ”Tocmai că nu am făcut compromisuri. Probabil ăsta e motivul pentru care acum sunt singură. Nu accept compromisul, mai ales în ceea ce privește viața personală. Pentru că nimeni nu trăiește de două ori”.

Vezi și Magda Vasiliu s-a despărțit de soț! Vedeta a explicat ce a dus la ruptura neașteptată

Citește și:

Andreea Marin, noi declarații despre fiica sa: ”E destul de rușinoasă”. Are Violeta un iubit?

Sarah Harding încearcă tot felul de tratamente pentru a învinge cancerul