Magda Vasiliu se poate considera acum un om fericit. După un an de când copilul ei a fost diagnosticat cu cancer, el a reușit să învingă boala cu ajutorul medicilor italieni și acum au început o viață nouă.

Vedeta se pare că a decis să nu se mai întoarcă în România, vrând să-i ofere băiețelului condiții cât mai bune de viață. Astfel, ea și soțul ei, Cosmin, au  hotărât să rămână în Italia, departe de sistemul de sănătate din România, la care ne îndemna să nu mai cotizăm, fiind dezamăgită de modul în care sunt tratați românii bolnavi.

Mai mult, Magda și Cosmin se pare că și-au aranjat deja lucrurile în Italia  și fiul lor de 9 ani a început școala în Aprillia, Lazio, locul pe care acum îl numesc acasă. Vedeta de televiziune a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu Vlăduț, în prima zi de școală, iar prietenii virtuali  au rămas surprinși.

Astfel, soții Vasiliu se pot ocupa de asociația lor, „Lupta pentru viață”, în care s-au implicat pentru a ajuta și alți părinți care au copii bolnavi. Magda publică pe contul ei de facebook dezvăluiri cutremurătoare ale mămicilor care ajung disperate în Italia, în speranța că-și vor salva și ele copiii.

Citește și: A ajuns finalistă la concursul Miss Italia 2018 și a stârnit controverse aprinse: „Ai fost votată doar pentru că ești mutilată”. Răspunsul ei a închis gura tuturor

Magda Vasiliu și soțul ei ajută alți părinți cu copii bolnavi cu asociația lor „Lupta pentru viață”

„Copilul meu se teme de moarte. A spus ca va muri înaintea noastra!” E mărturia unei mame ajunsă la Roma după ce în țară copilul ei a fost diagnosticat greșit!! Să vă mai spun că pe lângă boala copilului, aceasta mama s-a luptat la rândul ei cu cancerul? Ce e în sufletul ei? Din fericire, mulți își pot doar imagina…. Cu ce o ajută statul roman? Ca de obicei în astfel de cazuri, cu nimic”, a scris Magda recent  pe contul ei de facebook.

Magda a deschis și un cont de donații, unde cei cu inima mare îi pot ajuta pe părinții aflați în suferință. „LUPTA PENTRU VIATA s-a născut din necesitatea de a ajuta financiar, logistic și administrativ familiile copiilor bolnavi de cancer. Pentru a ne atinge scopul avem nevoie de sprijinul tuturor !”, a mai spus vedeta TV.

Citește și: