Vedeta nu a mai rezistat și, extenuată și enervată de această situație, a luat poziție pe rețelele de socializare față de cei care o agresează în mediul online.

Magda Vasiliu este pur și simplu asaltată de bărbații care își oferă ”ajutorul” și să-i fie alături, să-i țină companie. Remarcile acestora, mai subtile sau foarte directe, au exasperat-o pe vedetă. „Tot am răbdat, am ignorat, m-am făcut că nu pricep etc etc… Dar mi-a ajuns.

Pentru toți cei care îmi trimit tot felul de mesaje, care-mi plâng de milă, care se oferă să-mi aline singurătatea, care își oferă ajutorul/sprijinul etc. etc, am și eu un mesaj. Sunt ok așa cum sunt. Chestiunile care țin strict de viața mea personală mă privesc pe mine și cam atât. Că există sau nu cineva, nu e treaba nimănui. Doar a mea”, a răbufnit ea pe Facebook, răspunzând vag și la întrebarea care e pe buzele unora, dacă este vreun bărbat în viața ei.

”Eventual sora mea sau mama sunt informate despre ultimele evoluții din viața mea sentimentală. Și prietenele foarte apropiate. Nu am multe… dar alea pe care le am sunt perfecte.

E adevărat că pe soră-mea aș clona-o, că de vreo câteva ca ea chiar aș avea nevoie, dar mă mulțumesc și cu situația actuală.

Așa că domnilor care-mi scriu/comentează le recomand să nu-și facă griji pentru mine, pentru că sunt mai mult decât ok”, a continuat Magda Vasiliu.

Magda Vasiliu a divorțat pentru a treia oară

Deși nimeni nu se aștepta, în primăvară, Magda Vasiliu a anunțat divorțul de al treilea soț. Vedeta nu a vrut să comenteze foarte mult acest subiect, spunând doar că drumurile și aspirațiile lor nu au mai coincis, așa că de comun acord au hotărât că este mai bine să o apuce pe căi diferite.

„Este o decizie pe care am luat-o de comun acord și pe care nu îmi doresc să o comentez, pentru că nu este nimic spectaculos. La un moment dat, prioritățile se schimbă, țelurile se schimbă. Așa cum a fost mutatul în Italia, apoi boala lui Vlad.

Probabil că la un moment dat apar tot felul de lucruri, așa că am decis fiecare să mergem pe drumul lui. Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzațional. (…) Pur și simplu, e o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani”, a declarat Magda Vasiliu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Vezi și Magda Vasiliu, dezvăluiri despre viaţa sentimentală! Este pregătită fosta prezentatoare să iubească din nou, după trei căsnicii eșuate?

Citește și:

Bunica Andreei Berecleanu a împlinit 94 de ani! De la ea a moștenit știrista trăsăturile!

Mario Fresh a apărut din nou de mână cu Mira. Gestul făcut de Alexia Eram