Vedeta nu ar fi la prima ispravă de acest gen. Discretă din fire, frumoasa prezentatoare de la PRO TV s-a mai măritat în secret în urmă cu şase ani, cu Piticu, de la trupa Simplu. Însă prima căsnicie s-a încheiat după doar un an cu un divorţ, la fel de discret.

Din fotografiile postate de Magda Pălimaru pe Instastory și pe Facebook, fanii ei au putut-o vedea îmbrăcată într-o rochie albă, etalând un buchet tipic de mireasă, iar în altă fotografie fanii pot observa un inel de logodnă superb, cu diamant, pe mâna ei.

magda4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Fotografiile postate de Magda au etichete care lasă de înțeles că a făcut marele pas: #newlife (nouă viaţă), #newhorizons (orizonturi noi) şi #love (iubire).

Același lucru îl putem înțelege și din poza selfie în care Magda s-a pozat în oglindă cu un buchet de trandafiri albi, fotografie pe care a notat #whosgonnacatchthisone (cine îl va prinde pe acesta?), amintind de obiceiul de-a arunca buchetul miresei.

De altfel, evz.ro dezvăluie că evenimentul al fi avut loc la Primăria Sectorului 1, și publică și câteva imagini de la fața locului.

Citește și: Ea are 63 de ani, el 27. Cine este iubitul Madonnei

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios, de data aceasta la Chișinău. Ce rochie simplă a avut mireasa!