Magda Pălimariu (42 de ani) s-a căsătorit pe 21 august 2021 cu Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț din Norvegia, și și-a construit o nouă viața în țara fiordurilor. Frumoasa care aducea știrile despre vreme, la PRO TV, a vorbit despre sarcină, despre familie, dar a realizat și primul pictorial cu burtica la vedere, pentru cel mai nou număr al revistei VIVA. Magda a dezăluit și sexul bebelușului: va avea băiețel.

„Ne-am dorit amândoi foarte tare această sarcină, așa că a fost o bucurie imensă pentru noi. Mă bucur că Dumnezeu ne-a fost alături și ne-a îndeplinit dorința și că, iată, mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul. Sunt însărcinată în 7 luni, iar termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami”, a declarat Magda, pentru VIVA.

Magda Pălimariu, prima poză cu burtica de gravidă

magda-palimariu-si-sotul-ei-ionut-eriksen-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Magda Pălimariu radiază în luna a șaptea de sarcină, iar din poze se vede și că nu a acumulat prea multe kilograme. În primul trimestru i-a fost mai dificil, dar acum lucrurile s-au mai liniștit. „Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni de zile, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri – le-am avut pe toate. Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii. Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe”, a mai declarat Magda Pălimariu pentru sursa mai sus menționată.

Citește și: Magda Pălimaru s-a căsătorit în secret. Cât de frumoasă a fost mireasă!

Citește și: Vedeta Pro pleacă din România tocmai într-o țară nordică. Motivul deciziei