În următoarea perioadă, aceasta va locui în Norvegia, țara de origine a iubitului ei, cu care s-a căsătorit.

Magda Pălimariu a scris un mesaj emoționant pe Facebook, prin intermediul căruia și-a anunțat fanii că, în lunile următoare, va sta mai mult plecată din România. Se va stabili în Norvegia, alături de partenerul său de viață, Ionuţ Eriksen.

“Mi-ați tot scris în ultima perioadă și vreau să vă zic aici, tuturor, că ne vom vedea în continuare și abia aștept să mă reîntâlnesc cu voi! Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din țară, dar știți că rubrica meteo face parte din viața mea și nu o să renunț la întâlnirile cu voi!

Așadar, în următoarea perioadă voi sta mai mult timp în Norvegia, să mă bucur de locurile frumoase de aici, să petrec mai mult timp în țara din care face parte familia mea acum și să mă acomodez cu clima și felul în care trăiesc oamenii în aceste locuri.

Va îmbrățișez cu drag pe toți și ne vedem aici și pe Instagram în continuare!”, a scris Magda Pălimariu, pe Facebook.

Decizia Magdei Pălimaru vine în contextul în care ea s-a măritat cu Ionuţ Eriksen, președintele Camerei de Comerț Româno-Norvegiene și directorul unei rețele de clinici și laboratoare stomatologice în Norvegia și Ungaria.

Cine o va înlocui pe Magda Pălimariu la Pro TV

Pro TV i-a găsit imediat o înlocuitoare pentru Magda Pălimariu. În locul ei a fost adusă Iulia Pârlea, fosta iubită a fratelui lui Marius Moga. Aceasta are o experiență de 20 de ani în televiziune și radio.

“Sunt emoționată, dar nu pentru că mă aflu în fața camerelor de filmat, ci pentru că am intrat în familia PRO TV. Am descoperit aici o echipă minunată, oameni profesioniști care m-au primit cu multă căldură și cărora vreau să le mulțumesc!

Sunt sigură că vom face echipă bună împreună, iar pentru mine, faptul că mă aflu aici, este o împlinire profesională și abia aștept să mă întâlnesc cu publicul PRO”, a declarat Iulia Pârlea, conform știrileprotv.ro.

Vezi și Magda Pălimaru s-a căsătorit în secret. Cât de frumoasă a fost mireasă!

Citește și:

Florin Ristei, declarație de dragoste pentru Naomi Hedman de ziua ei. Iubita lui a împlinit 29 de ani

Ioana Năstase, anunț de ultima oră: ”Mi-am retras divorțul”. Motive ”foarte importante” au făcut-o să renunțe