Magda Pălimariu radiază toată, bucurându-se din plin de sarcină. Stabilită în Norvegia, la soțul său, Ionuț Eriksen, vedeta rubricii „Meteo“ de la Pro TV abia așteaptă să-și țină în brațe băiețelul. Însă, până la marea lor întâlnire, se bucură de fiecare transformare prin care trece, în procesul maternității.

„Odată cu apariția sarcinii, pe lânga bucurie și fericire, am cunoscut o serie de modificări la nivel metabolic, dar și psihic. Este incredibil cum se poate modifica totul în doar câteva luni! Am luat în greutate destul de mult, însă totul a fost treptat, așa ca m-am obișnuit cu fiecare zi care a trecut“, spune Magda Pălimariu.

„Ca viitoare mamă, trebuie să te obișnuiești cu noul statut psiho-social. Responabilitățile care îti revin declanșează adesea, în cele nouă luni de sarcină, schimbări dese și bruște ale stării de dispoziție. O femeie gravidă se poate simți adesea tristă, distrată, incapabilă de a se concentra. Toate acestea au ca substrat hormonii de sarcină, dar și emoțiile puternice pe care o viitoare mamă le simte“, explică ea.

„Dar ce mai contează, atât timp când stii ce mare bucurie te așteaptă? A da viața este un miracol. Și consider că sunt binecuvântată și sunt recunoscătoare pentru tot ce am și pentru că urmează să se întâmple o minune în viața mea. Mulțumesc, Doamne!“, a scris ea pe Instagram, postând și câteva fotografii recente, în care burtica e vedeta.

e-in-ultimul-trimestru-de-sarcinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Unde va naște

Cum era și de așteptat, Magda Pălimariu va naște în Norvegia, nu în țară, dar încă nu știe dacă va naște natural sau va face o operație de cezariană.

„Suntem într-o perioadă foarte frumoasă a vieții noastre, ne bucurăm și suntem foarte nerăbdători să vină bebelușul, că nu mai e mult. Ce a fost mult a trecut. Este băiețel.

Ne-am gândit și la trei nume pentru el, dar o să aibă un singur nume, însă nu ne-am decis exact. Ne plac toate cele trei, dar va rămâne unul singur. Aș prefera să fie o surpriză.

Da, o să nasc în Norvegia, de aceea am și fost acum în țară pentru ultima oară, pentru că este un pic mai dificil să mai zbor în această perioadă, mă simt destul de obosită, burta este tot mai mare. Voi rămâne aici să nasc”, a declarat ea pentru emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vezi și Magda Pălimaru s-a căsătorit în secret. Cât de frumoasă a fost mireasă!

Citește și:

Alina și Ilan Laufer, regim de slăbire în doi: ”Am dat 12 kilograme jos!”

VIDEO Eva Măruță, din nou virală pe TikTok: „Tati, dă-l afară din mașină!”