Frumoasa prezentatoare tv Magda Pălimariu și iubitul ei au ales să facă următorul pas important în relația lor. S-au căsătorit pentru că vor să își petreacă restul vieții împreună.

După o relație lungă și frumoasă, în care a avut parte de clipe de neuitat alături de iubitul ei, Magda Pălimariu, una dintre prezentatoarele rubricii meteo de la Pro tv, a spus DA. Deocamdată cei doi s-au căsătorit civil, urmând să aibă loc și nunta la o dată ulterioară. Fericitul cuplu a ales să sărbătorească acum printr-un eveniment intim, în mijlocul unui decor de poveste, având alături familia și prietenii foarte apropiați.

Am ales să facem cununia civilă deoarece ne doream foarte mult ca relația noastră să ia și o formă oficială. Pentru noi a fost un eveniment extrem de intim, pe care ne-am dorit să îl trăim alături de familia noastră și de prietenii foarte apropiați. Ne-am bucurat mult să fim înconjurați de oamenii care ne iubesc! Momentan nu am stabilit nunta, deoarece programul nostru în această perioadă este foarte încărcat.”, a declarat Magda, care nu dorește să dezvăluie public identitatea soțului ei.”

În trecut, frumoasa prezentatoare a avut o relație de aproape patru ani cu Ionuț Dumitru, cunoscut ca Piticu din trupa Simplu, însă în 2013 au decis să se despartă, deși erau logodiți. 

Credit foto: Pro tv

Magda Pălimariu

Credit foto: Pro tv