„Sunt bine, în aşteptarea unei intervenţii, care va avea loc, probabil, mâine (astăzi n.r.), la Spitalul Universitar. Este vorba despre inimă. S-au adunat cam multe. Sunt eu puternic, mă dau mare, dar, până la urmă, cedăm. E mare şi e păcat când pleacă dintre noi oameni pe care îi iubim şi îi apreciem”, a mărturisit Alexandru Arşinel.

„Le mulţumesc pentru ceea ce simt în privirea lor când îi văd pe stradă, cum încearcă să ne atingă din dorinţa de a ne încuraja şi de a ne da speranţă că o să mai putem apărea în faţa lor”, este mesajul pe care Alexandru Arşinel l-a transmis celor care-l iubesc.

Citește și: Meghan Markle a trecut deja o probă de foc la Curte. Ce mai are de făcut neapărat până în primăvară!

Alexandru Arșinel urmează să fie operat pe inimă

”Ce om, ce inimă. Să fii pe patul de spital, să fii în fața unei intervenții, și cu toate astea să vrei să spui câteva cuvinte publicului pentru care ai trăit toată viața. Nu există cuvinte pentru oamenii ăștia, cum au ars fiecare clipă, ce a trăit probabil în sinea domniei sale, maestrul domnul Arșinel, vă dați seama, ca să ajungă acum în spital, la practic câteva zile, pentru că e vorba de inimă, ați înțeles… Să ajungă la spital pentru că a pus atât de multe lucruri în sufletul său ca povară și ca amărăciune. Ce a fost acolo? Ce prietenie a fost acolo, ce afecțiune? Probabil domnia sa știe și cei care au fost foarte aproape. Multă sănătate, avem nevoie foarte tare de maestrul Arșinel”, a fost replica lui Mihai Gâdea, potrivit observator.tv.

Întrebat dacă se simte obosit, Arșinel a răspuns: „Nu, nu neapărat obosit. Mă simt, din nou, după ani şi ani, la mâna doctorilor. Toate au venit şi după nenorocirile care s-au abătut asupra teatrului meu. Nu, nu mi s-a dat. Nu mi s-a dat nicio pauz

Actorul a ajuns duminică după-amiază, cu o ambulanţă, la Spitalul Municipal din Capitală.

Spitalizarea lui Alexandru Arșinel vine la câteva săptămâni după moartea partenerei sale de scenă, Stela Popescu, un deces care l-a afectat profund.

După înmormânatarea actriței, Alexandru Arșinel a plecat într-un turneu în Spania, iar apoi, la întoarcere, a susținut alte două spectacole în România.

Citește și: