Cântăreața, în vârstă de 63 de ani, a apărut în emisiune pentru a-și promova documentarul Madame X, dar a reușit să-și lase gazda din platou cu gura căscată atunci când s-a ridicat de pe scaun și s-a aruncat pe biroul lui.

Madonna’s interview with The Tonight Show’s Jimmy Fallon goes completely off the rails as she climbs on his desk and then flashes the audienceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7În încercarea de a proteja imaginea cântăreței îmbrăcată cu o rochie neagră extrem de scurtă, Jimmy a sărit țipând „Nu! Madonna! Încetează! Nu știu ce să fac. Oprește-te chiar acum”, apoi și-a scos jacheta și a încercat să învelească picioarele și posteriorul Madonnei.

Cântăreața i-a replicat: „Nimeni nu va vedea nimic, Doamne!” iar apoi s-a întors către public, și-a ridicat rochia și a arătat publicului lenjeria intimă, dar și posteriul despre care gurile rele susțin că artista l-ar fi mărit cu ajutorul unor implanturi în fese.

Citește și Cum arată fiul lui Arnold Schwarzenegger, la un an după ce a fost criticat că a pierdut lupta cu kilogramele

xA vrut să fie cel mai frumos bărbat, însă acum a devenit femeie în toată regula. Cum s-a transformat Rodrigo Alves în Jessica Alves