Madonna a confirmat despărțirea de dansator pe pagina sa de Instagram: „Karma a spus: când cineva din viața ta nu este potrivit pentru tine… Dumnezeu îl va folosi în mod continuu pentru a te răni până când vei deveni suficient de puternic pentru a-l lăsa să plece”.

Între ei este o diferență de vârstă de 35 de ani, iar zvonurile că relația dintre ei a început să scrie au început încă din timpul pandemiei și carantina i-a dat peste cap.

Madonna on social mediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

După despărțire, Madonna s-a concentrat mai mult pe viața socială, potrivit The Sun. Vedeta a petrecut mult timp în compania familiei și a prietenilor.

„Ea are un program încărcat, lucrând la viitorul ei film biopic, la piese noi și având grijă de familia ei. Lucrurile cu Ahlamalik s-au întâmplat de ceva vreme. Există multă dragoste, dar deocamdată au decis să se despartă”, a adăugat sursa.

Mai mult, cântăreața nu a pierdut deloc timpul și nu a plâns prea mult după despărțirea de acesta. Ea a fost văzută deja în compania unui bărbat misterios.

Recent, cântăreața a ieșit la cina în Los Angeles cu un bărbat misterios. Ea a fost văzută cu același bărbat și atunci când el o însoțea la o petrecere Burberry la Chateau Marmont din Beverly Hills, potrivit Daily Mail.

Vestea despre dragostea Madonnei și a lui Ahlamalik a devenit publică pentru prima dată în 2019. Atunci au apărut împreună pe contul de Instagram al cântăreței. Tatăl lui Williams, Drue Williams, a confirmat și el relația lor în 2019. Atunci, acesta a declarat pentru TMZ că fiul său se întâlnește cu Madonna de mai bine de un an.

„Dragostea nu are vârstă”, a spus tatăl său, care este cu doi ani mai tânăr decât Madonna. „Fiul meu trăiește la vida loca și sunt doar fericit pentru el”.

Cei doi s-au cunoscut când Williams a dansat pentru Madonna în turneul ei Rebel Heart în 2015, iar în ciuda despărțirii cei doi au rămas în relații bune. Tânărul s-a mutat deja din casa vedetei.

„Ei sunt încă în relații bune. Nu există sentimente dure, dar sunt în locuri diferite în viața lor. Au petrecut luni de zile împreună în turneu și în izolare, dar acum el s-a mutat din casa ei”, a mai declarat o sursă pentru The Sun.

Foto: Profimedia