Artista a postat recent câteva fotografii pe Instagram, în lenjerie intimă, de unde se vede clar că posteriorul ei e complet refăcut.

artista e foarte slabaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

E mai clar ca niciodată că nu doar genele bune o ajută să-și păstreze silueta. Sigur, artista face mult sport, dar e evident că apelează la tot ce-i pot oferii chirurgii plasticieni sau esteticieni.

Deși în dreptul fotografiilor în care apare sumar îmbrăcată, din față și din spate, la baie, Madonna scrie că urmează un tratament pentru regenerare, după ce a suferit dureri extrem de mari din cauza unei intervenții chirurgicale la genunchi, fanii nu-și pot lua ochii de pe posteriorul său upgradat.

„În sfârșit, voi primi tratamentul meu regenerativ pentru cartilajul meu lipsă !!”, a scris Madonna, adăugând: „Aș sări în sus și în jos, dacă aș putea, după 8 luni de durere! Urați-mi noroc!”.

Pe lângă operația la genunchi făcută recent, Madonna a mai afirmat, săptămâna trecută, că a suferit de coronavirus în timpul turneului Madame X, pe care tocmai, cu chiu cu vai, l-a încheiat. Problemele de sănătate au determinat-o să anuleze multe spectacole.

Prima data când au apărut zvonurile legate de implanturile fesiere, în 2019, fanii comentau pe rețelele de socializare: „Oh, Doamne, Madonna, de ce ți-ai pus fundul acela oribil?” sau „Da, cred că ți-ai pus implanturi fesiere. Arată atât de fals” ori „Pare că are o pernă acolo.”

Citește și: