Madonna (64 de ani) a reacționat, într-o postare pe Instagram, la toate criticile primite în ultima vreme, după ce pozele cu ea la Premiile Grammy au făcut înconjurul presei.

Madonna, reacție furibundă după criticile primite la Premiile Grammy

”În loc să fie atenți la ce am avut eu de transmis, în discurs, pentru Sam și Kim (n.r. Sam Smith și Kim Petras), oamenii aleg să vorbească despre pozele mele în prim-plan, imagini realizate de camera unui fotograf de presă, care ar distorsiona chipul oricui. Din nou mă confrunt cu prejudecăți legate de vârstă, misogine, permise de această lume în care trăim.

O lume care refuză să celebreze femeile trecute de 45 de ani, care simte nevoia să le pedepsească dacă sunt hotărâte, muncitoare și aventuroase. Nu m-am scuzat niciodată pentru alegerile mele creative. Mass media mă înjosește încă de la începutul carierei mele, înțeleg însă că și acesta este un test și sunt fericită să îl înfrunt eu, pentru ca femeile să aibă o viață mai ușoară. Cum spune Beyonce, nu-mi veți frânge sufletul”, a punctat Madonna, pe Instagram. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

madonnaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Madonna și-a dezvăluit noua față, una greu de recunoscut până și de fanii ei, la cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy, care s-a desfășurat duminică, la Los Angeles. Diva de 64 de ani a apărut pe scenă cu pielea întinsă ca la 20 de ani, cu pomeții și cu ochii vizibil sculptați.

Regina muzicii pop, în vârstă de 64 de ani, a surprins mulțimea cu înfățișarea ei, în timp ce îi prezenta pe scenă pe Sam Smith și pe Kim Petras. Diva anilor ’90, deținătoare a șapte premii Grammy, a optat pentru un look monocromatic, purtând o jachetă neagră, mulată, împreună cu o fustă lungă, neagră, despicată până la coapsă. Însă ținuta nu a atras atenția așa cum a făcut-o chipul vedetei.

Jurnaliștii de la Daily Mail au centralizat comentariile fanilor din online, care s-au arătat șocați de transformarea fizică a Madonnei.

„Deci, abia acum mă uit la #GRAMMYs. Madonna nu prea arată ca Madonna pentru mine”, „Madonna trebuie să înceteze cu chirurgia plastică și să accepte procesul de îmbătrânire. Este aproape de nerecunoscut în acest moment”, „Doamne, ce și-a făcut Madonna?”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: Madonna, de nerecunoscut la Premiile Grammy 2023. Diva de 64 de ani, transformată total de operațiile estetice

Citește și: Britney Spears s-a sărutat cu Madonna la propria nuntă. Au reeditat sărutul iconic din 2003. Poze năucitoare de la petrecerea plină de staruri