Madonna a cântat în timpul concertului susținut sâmbătă în capitala Suediei și celebra piesă în limba franceză La vie en rose”, ca omagiu pentru toți oamenii care au căzut victime în atacurile teroriste de vineri noapte, din Paris.

Înainte de a interpreta piesa, cântăreața, considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, a spus publicului că are nevoie de un moment.

„Sunt distrusă…, în acest timp oamenii deplâng pierderea celor dragi”, a spus aceasta vizibil afectată. „Însă asta este exact ceea ce vor (n.r.: atentatorii), vor să ne reducă la tăcere. Nu le vom permite, nu le vom permite niciodată”, a încheiat Queen of Pop, apoi au început acordurile celebrei piese a lui Edith Piaf.

Starul a avut ezitări în ceea ce priveşte anularea concertelor din Europa care fac parte din turneului ei muzical „Rebelheart Tour”. Madonna are programate două concerte și la sala Bercy din Paris, în datele de 9 şi 10 decembrie.

Bilanţul încă provizoriu privind victimele atentatelor teroriste din Paris, revendicate de gruparea Stat Islamic, a ajuns la 132 de morţi și 349 de răniţi, dintre care 42 sunt în stare critică. Din nefericire, au fost uciși și doi cetățățeni români, iar o a treia victimă de origine română este rănită.

Credit foto: Facebook