„Regretăm să vă informăm că show-ul Madonnei este anulat din cauza unei accidentări permanente”, au anunțat purtătorii ei de cuvânt.

La rândul ei, Madonna a scris pe Instagram că Dumnezeu i-a amintit că e totuși om. A povestit că în urmă cu două zile a căzut pe scenă, când un scaun a fost tras de sub ea, din greșeală. A căzut, dar a reușit să ducă spectacolul până la capăt. Din păcate, va trebui să stea la pat următoarele zile, la recomandarea medicului, pentru a se reface.

În postarea de pe Instagram, Madonna se referă la ea ca la o ”păpușă stricată, ținută laolaltă de lipici și bandă adezivă”.

 

View this post on Instagram

 

Here I Am——Flesh and Blood ? If only knees didn’t twist and cartilage didn’t tear and nothing hurt and tears never fell out of our eyes………But alas they do and Thank God for this important reminder that we are human. I Fell 2 nights ago on stage when a chair was literally pulled out from underneath me by mistake and I landed on the floor on my tail bone. I made it thru the show last night but just barely because I hate disappointing. However today even I can see that this broken doll held together with tape and glue, needs to stay in bed and rest for a few days so she can finish the tour with a smile on her face and in one piece. ❌ Thank You for your understanding Paris! ?? ?? #madamextheatre

A post shared by Madonna (@madonna) on

„Simt atâta durere… Dar nu vreau milă”

Aflată la Paris începând de la 22 februarie, în cadrul turneului său „Madame X Tour”, artista urma să susţină concerte până la 11 martie.

Madonna a dat semne că nu se simțea bine încă din în timpul concertului său parizian de joi seară, apoi a izbucnit în lacrimi. „Simt atâta durere (…) Dar nu vreau milă. Eu am fost cea care a vrut să facă acest turneu şi-l voi termina oricum ar fi”.

Început la New York în septembrie, „Madame X Tour” a trecut prin Chicago, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, Boston, Philadelphia, Miami, Lisabona şi Londra, înainte de a ajunge la Paris, ultimul oraş din cadrul turneului. Până acum, Madonna a fost nevoită să anuleze nu mai puțin de 15 concerte.

Vezi și Pe scenă e sexy și energică, deși are vârsta unei bunicuțe. Realitatea e însă tristă. Madonna merge cu baston!

Citește și: