Când camerele de luat vederi nu sunt ațintite asupra ei, Madonna e departe de femeia fatală de pe scenă. Vedeta a fost surprinsă la Paris, înainte de un concert. Mergea ajutată de personalul ei și se sprijinea în baston.

Madonna nu poate merge fara bastonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cum nu e prima oară când a fost surprinsă mergând cu baston, e clar că nu e o întâmplare. Devine evident că Madonna nici nu se mai poate deplasa altfel. Aceasta ar putea fi și o explicație pentru faptul că anulează concert după concert.

Totul a pornit de la o accidentare suferită anul trecut. Vedeta a părut că ține situația sub control cu băile cu gheață, dar iată că realitatea e cu totul alta. Până la urmă, oricât ar vrea ea să pară de tânără, are vârsta unei bunici. Asta, chiar dacă se iubește cu un tinerel, care nu are nici jumătate din vârsta ei.

Din fotografiile surprinse de paparazzi se vede și că artista și-a făcut ceva intervenții la nivelul feței. Chipul ei e umflat, perfect neted, iar vedeta începe, cu pși mici, dar siguri, să nu mai semene cu ea.

Vezi și După al 8-lea concert anulat, Madonna, 61 de ani, admite: ”Trebuie să îmi ascult corpul”. Ce se întâmplă cu artista

Citește și: