Regina muzicii pop se bucură în aceste zile de o vacanță romantică în Lisabona, Portugalia, alături de iubitul ei, fotomodelul Kevin Sampaio, potrivit site-ului RadarOnline.com. În mod surprinzător, relația dintre cei doi a început în urmă cu un an, însă până acum au reușit să țină povestea lor de iubire în mare secret.

iubit madonnaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Madonna nu a vrut să se afișeze public cu Kevin până acum pentru că a vrut să-l cunoască mai bine ca să se asigure că poate să aibă încredere în el. Ea a fost impresionată de faptul, că după un an de relație, el nu a fugit să dea informații la presă și a păstrat relația lor secretă”, a declarat o sursă pentru site-ul american.

Madona și Kevin formează un cuplu de un an

Artista l-a cunoscut pe Kevin  la filmările videoclipului ei, “Bitch I’m Madonna!”, în care se sărută cua cesta. „Între ei a fost chimie de la început și s-au apropiat imediatla filmări, ceea ce se întâmplă foarte rar, pentru că nimeni nu are voie să aibă contact direct cu Madonna pe platoul de filmare până nu începe ea o conversație. Însă Madonna a început să îl placă pentru că, pe lângă faptul că este foarte sexy, o face foarte mult să râdă”, a mai adăugat sursa.

Madonna și Sampaio au mai fost surprinși luând o cină romantică în New York, în luna martie, însă atunci nimeni nu știa cine e. Mai mult, tânărul a însoțit-o și în călătoria în Africă, când artista le-a adoptat pe cele două fetițe gemene din Malawi, Estere și Stella.

„Relația lor a devenit din ce în ce mai serioasă în ultimele șase luni și el se poartă foarte frumos cu copiii ei. Madonnei nu-i place ideea că oamenii cred despre ea că umblă după tinerei, pentru că nu e deloc așa. Ei vin la ea. Bărbații de vârsta ei nu pot să țină pasul cu ea”, a mai spus un prieten al artistei pentru Radar.  În plus, jurnaliștii americani notează că celebra artistă este atât de îndrăgostită încât se gândește chiar să se mute în Lisabona, alături de iubitul ei.