Cântăreața, în vârstă de 62 de ani, și-a reunit familia săptămâna trecută, cu ocazia Zilei Recunoștinței, în casa ei din Lisabona, Portugalia, iar recent a publicat imaginile pe Instagram.

Madonna apare mai întâi cu cei șase copii ai ei, doi biologici şi patru adoptivi. De la stânga la dreapta, aceștia sunt: Lourdes, 24 de ani, David Banda, 15 ani, gemenii Stella și Estere, 8 ani, Rocco, 20 ani și Mercy James, 14 ani.

Tot în filmuleț, la un moment dat, apare alături de iubitul ei, Ahlamalik Williams, care este cu 36 ani mai tânăr decât ea. Madonna poate fi văzută în brațele acestuia.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Dacă majoritatea fanilor ei au fost încântați să o vadă, unii dintre ei nu au fost deloc mulțumiți de modul în care aceasta se manifestă alături de iubitul ei de 26 de ani, în fața copiilor ei. “O bunicuță excitată ridicolă ”, a comentat unul dintre fani.

Cei doi copii biologi ai artistei sunt Lourdes, căreia îi spune Lola, rezultată din relaţia pe care artista a avut-o cu cubanezul Carlos Leon, cu care a avut o relaţie între anii 1995-1997. Lourdes stă mai mult în SUA.

Nu mai locuieşte cu mama sa, care spune că e o bună dansatoare, actriţă, pianistă, foarte talentată, chiar mai talentată decât ea, dar nu vrea să-i calce pe urme.

Rocco, rezultat din căsnicia pe care Madonna a avut-o cu regizorul Guy Ritchie (52 de ani), între 2000-2008, trăieşte mai mult împreună cu tatăl lui, la Londra.

Ceilalţi patru copii au fost adoptaţi de vedetă din Malawi, Africa. Pe David Banda l-a adoptat în 2005, pe Mercy în 2006, pe când era bolnavă de malarie, şi pe gemenele Stella şi Estere le-a înfiat în 2017.

Madonna, care are o avere de 850 de milioane de dolari, a avut relaţii cu mulţi alţi tinerei, cum ar fi: în 2014, cu actorul Timor Steffens (30 de ani), între anii 2008 şi 2010, cu fotomodelul brazilian Jesus Luz (33 de ani), între anii 2010-2013, cu dansatorul francez Brahim Zaibat (33 de ani).

Vezi și Desfigurată de intervențiile estetice… Imaginea cu care Madonna și-a îngrozit fanii

Citește și:

Analia Selis, totul despre divorț! Ce a îndurat de la bărbatul pe care l-a iubit 17 ani. Sunt șanse de împăcare?

Mihai Onilă iubește din nou. Cine e femeia care l-a cucerit?