Are 63 de ani, dar nu vrea să-și accepte vârsta și continuă să se comporte ca la 20 de ani. Ea și-a surprins fanii cu noi imagini îndrăznețe, pe care le-a făcut publice chiar pe contul ei de Instagram.

Ce-i drept vedeta pare că nu îmbătrânește și vrea să-i convingă de asta și pe fanii ei. Ea a postat pe Instagram o serie de fotografii realizate în patul din dormitor, în care apare mai mult goală, decât îmbrăcată.

În unele imagini, Madonna apare inclusiv topless și a reușit să rupă internetul. În doar în câtevaore de când le-a postat pe Instagram, pozele au adunat aproape 1 milion de like-uri și câteva zeci de mii de comentarii.

Madonna afișează un trup de adolescentă. Pasionată de sport, atentă la alimentație și, pe alocuri, ajutată de tratamentele și tehnici de înfrumusețare, vedeta pare că a descoperit elixirul tinereții.

Cu o așa imagini, comentariile nu au întârziat să apară, iar fanii au reacţionat: „Wow”! „ Definiţia curajului!”, „ Eşti ruptă din stele”, „Exista un motiv pentru care ai rezistat la Hollywood! Bravo!”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Dar au fost ;i al’i internau’i care au criticat-o.

„În loc să faci aceste poze ridicole, mai bine faci muzică de calitate, aşa cum făceai pe vremuri. Te-ai coborât atât de mult, până sub pat”, „Eşti penibilă. Copiii tăi ce spun despre tine?”, `Să fie photoshop sau operaţiile estetice?”, au scris aceștia.