Drept dovadă stau imaginile cu cei doi de pe pagina de Instagram a celebrei artiste, dar și mesajele de dragoste postate de acesta pentru iubitul ei.  De Valentine s Day, Madonna a postat pe rețelele de socializare două imagini cu iubitul ei, una în care apare la bustul gol pe plajă, și alta în care artista îl ține de gât și îl sărută pe obraz, iar în altă postare, artista e mult mai intimă cu Williams și cei doi se sărută cu pasiune.

Madonna si iubitul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Cei doi sunt împreună de câteva luni. Madonna și Williams au fost văzuți prima dată împreună în luna octombrie când plecau de la Howard Gilman Opera House din New York. De atunci, ei au fost surprinși petrecând din ce în ce mai mult timp împreună în ipostaze intime.

Pritenii apropiați ai Madonnei sunt îngrijorați de relația acesteia cu dansatorul. Ei susțin că lucrurile între ei devin mult prea serioase și totul se petrece foarte repede. Amicii cântăreței sunt de părere că artista ar trebui să se întâlnească cu bărbați mai apropiați de vârsta ei, însă în acest moment, ea nici nu vrea să audă de bărbați mai în vârstă.

 

View this post on Instagram

 

I ? you…………….♥️ @ahla_malik #valentinesday

A post shared by Madonna (@madonna) on

„E bine că încă are abilitatea de a atrage puști, și pare topită după el”, a spus o sursă.

Cântăreața s-a accidentat recent și acum e într-o pauză între concerte.

Ahlamalik Williams dansează în trupa Madonnei din 2015, dar abia anul acesta între cei doi s-a înfiripat ceva. Înainte de el, Madonna a avut relații cu Brahim Zalibat, care atunci avea 23 de ani, Timor Steffens, care în momentul idilei cu ea avea tot 26 de ani, sau modelul Kevin Sampaio, de 31 de ani.