Regina muzicii pop, în vârstă de 64 de ani, a surprins mulțimea cu înfățișarea ei, în timp ce îi prezenta pe scenă pe Sam Smith și pe Kim Petras. Diva anilor ’90, deținătoare a șapte premii Grammy, a optat pentru un look monocromatic, purtând o jachetă neagră, mulată, împreună cu o fustă lungă, neagră, despicată până la coapsă. Însă ținuta nu a atras atenția așa cum a făcut-o chipul vedetei.

Jurnaliștii de la Daily Mail au centralizat comentariile fanilor din online, care s-au arătat șocați de transformarea fizică a Madonnei. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

MadonnaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Deci, abia acum mă uit la #GRAMMYs. Madonna nu prea arată ca Madonna pentru mine”, „Madonna trebuie să înceteze cu chirurgia plastică și să accepte procesul de îmbătrânire. Este aproape de nerecunoscut în acest moment”, „Doamne, ce și-a făcut Madonna?”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

În timp ce se adresa publicului, stând sub un reflector, pe scenă, Madonna ținea o cravașă în mâna dreaptă, iar coafura cu împletituri și cerceii sub formă de cruce au completat look-ul de Grammy.

Madonna a anunţat un turneu mondial pentru a marca patru decenii de carieră

Recent, Madonna a anunţat că va marca patru decenii de carieră cu un turneu între iulie şi decembrie 2023, în America de Nord şi Europa.

„Voi explora cu entuziasm cât mai multe cântece posibil în speranţa că le voi oferi fanilor mei spectacolul pe care l-au aşteptat”, a declarat Madonna pe site-ul ei, anunţând turneul printr-un videoclip în care apare la masă alături de celebrităţi precum: Diplo, Jack Black, Lil Wayne şi Bob the Drag Queen.

„Anii 1980, 1990, 2000; patru decenii de muzică cu mine”, spune ea ridicând o cupă. 

Madonna Louise Ciccone, născută în 1958, în Michigan, din părinţi de origine italiană şi franco-canadiană, şi-a început cariera de dansatoare, compozitoare şi cântăreaţă la sfârşitul anilor 1970, la New York.

Ea a câştigat şapte premii Grammy, lansând 14 albume de studio. Cariera ei de producătoare, actriţă şi regizoare o face una dintre cele mai influente artiste din lume.

Citește și: Britney Spears s-a sărutat cu Madonna la propria nuntă. Au reeditat sărutul iconic din 2003. Poze năucitoare de la petrecerea plină de staruri

Citește și: A fost considerată cea mai frumoasă femeie din lume, dar și-a distrus chipul cu operații estetice. Cum arată Michelle Pfeiffer acum