Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a fost internată la terapie intensivă și intubată, după ce a fost găsită inconștientă, în locuința sa din New York. O rudă de-ale artistei a declarat pentru Daily Mail că familia „s-a pregătit pentru ce era mai rău.

Acum veștile sunt mai bune, iar un update legat de starea ei de sănătate a fost făcut de managerul ei, care a spus că artista a fost externată, după ce a suferit o „infecţie bacteriană gravă”, potrivit News.ro.

De la spital, ea a fost transportată la casa ei din New York cu o ambulanţă privată, a declarat o sursă pentru CNN, adăugând: „Este în regulă”.

Madonna, care este foarte discretă în ceea ce priveşte problemele de sănătate, se afla în ultimele etape ale repetiţiilor înainte de amplul său turneu mondial. Madonna (64 de ani) trebuia să înceapă turneul de şapte luni în următoarele săptămâni, dar a fost nevoită să îl amâne.

Turneul „Celebration” urma să debuteze în Canada, peste două săptămâni, înainte de a vizita 45 de oraşe din întreaga lume. Acesta ar urma să fie cel de-al 12-lea turneu al său, marcând 40 de ani de implicare în industria muzicală.

Madonna, de nerecunoscut la Premiile GrammySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cântăreaţa a primit mii de mesaje de susţinere online de când managerul Guy Oseary a făcut miercuri o declaraţie despre starea ei de sănătate. Detaliile privind continuarea turneului nu au fost încă anunţate, iar Oseary a declarat: „În acest moment trebuie să punem pe pauză toate angajamentele, ceea ce include turneul”.

„Vom anunța mai multe detalii imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului şi pentru spectacolele reprogramate”, a mai spus el.

Nu este clar ce a cauzat iniţial infecţia bacteriană a Madonnei, dar medicii spun că aceasta a devenit extrem de gravă şi a necesitat tratament la terapie intensivă. Infecţiile pot evolua într-o afecţiune care pune în pericol viaţa, numită septicemie sau otrăvire a sângelui. Aceasta este o urgenţă medicală şi apare atunci când organismul dezvoltă o reacţie extremă la infecţie. Fără un tratament adecvat, poate duce la deteriorarea ţesuturilor, a organelor şi chiar la deces. Cel mai adesea, infecţia iniţială care declanşează aceste evenimente începe în plămâni, piele, sistemul urinar sau tractul digestiv.

Citește și: Madonna, internată la terapie intensivă, și-a amânat turneul mondial. „Familia s-a pregătit pentru ce era mai rău”

Citește și: Madonna e în doliu. Fratele ei a murit. Bărbatul era cerșetor și trăia sub un pod