Ajunsă la vârsta de 61 de ani, Madonna s-a văzut nevoită să-și anuleze mai multe concerte, motivând prin faptul că are ”dureri copleșitoare”. Asrtista e în plin turneu de promovare a albumului ”Madame X”.

Într-un anunţ făcut pe Instagram, ea s-a scuzat faţă de fani: „Să ţin un concert în fiecare seară mă bucură atât de mult, iar să anulez este un fel de pedeapsă pentru mine, dar durerea pe care o simt acum este copleşitoare şi trebuie să mă odihnesc şi să urmez sfaturile medicului pentru a mă putea întoarce mai puternică să continui călătoria Madame X cu voi, toţi”.

”Vă rog să iertaţi această întorsătură neaşteptată a evenimentelor”, a mai scris ea.

Pentru că spectacolele ei nu au fost reprogramate, cei care au apucat să-și cumpere bilete vor primi banii înapoi, a anunțat promoterul turneului ei, Live Nation.

La începutul acestei luni, Madonna, în vârstă de 61 de ani, a spus publicului că are probleme cu un ligament, în urma unei accidentări care a avut loc chiar pe scenă, în Los Angeles.

Practicile sale ciudate anti-îmbătrânire au îmbolnăvit-o?

Cu o zi înainte de anularea spectacolelor, Madonna le arăta fanilor câteva dintre rețetele sale pentru frumusețe și sănătate: obişnuitele băi cu gheaţă, pentru a se recupera după accidentare.

 

View this post on Instagram

 

with my usual Ice Bath for multiple injuries. ♥️ and THANKS to my gang-gang for being my hype squad! ?? #madamextheatre #icebath #ganggang #estere #stella #merci @ahla_malik @nicolas_huchard @gaspar_varela @ritamelssen_ @jeanmichelete @ricardogomesinst @danielesibilli

A post shared by Madonna (@madonna) on

Luna aceasta, vedeta a primit un torent de critici după ce a postat un videoclip în care îşi prezintă tratamentele de slăbire şi anti-îmbătrânire folosite după concertele sale extenuante. În imaginile publicate de artistă pe Instagram, diva poate fi văzută cufundându-se într-o cadă plină cu gheaţă pentru a ameliora circulaţia picioarelor, iar apoi cum bea o ceaşcă din propria urină ca tratament de întinerire şi slăbire, potrivit propriilor mărturisiri.

Turneul de promovare a albumului „Madame X”, al 14-lea al cântăreţei, a debutat la jumătatea lunii septembrie.

Vezi și La cei 60 de ani ai săi, Madonna a anunțat recent că suferă de o boală rară, care îi face dificilă viața

Citește și: