Pare că, la 61 de ani, energia ei în sfârșit nu mai e aceeași. Și pare că, pentru prima oară în viață, Madonna e gata să admită asta.

Artista a anulat concertul de duminică seară de la Lisabona cu 45 de minute înainte de ora la care era programat, acesta fiind al optulea show din turneul „Madame X” care nu are loc din cauza unor probleme de sănătate pe care artista le are de câteva luni.

Cântăreaţa americană şi-a anunţat fanii portughezi cu 45 de minute înaintea startului concertului că nu va urca pe scenă. „Rregretăm să vă informăm că Madonna nu va putea să cânte în această seară”, a fost mesajul transmis prin e-mail celor care au cumpărat bilete online.

„Îmi pare rău că a trebuit să anulez show din seara asta, dar trebuie să îmi ascult corpul şi să mă odihnesc”, a scris artista pe Instagram, fără a oferi mai multe detalii.

Sechele mari după o accidentare suferită pe scenă

În luna noiembrie, cântăreaţa în vârstă de 61 de ani a spus publicului din San Francisco că are probleme cu un ligament, după o accidentare care a avut loc chiar pe scenă, în timpul unui concert.

Apoi ea a anulat concertele programate în Boston din cauza „durerii copleşitoare”.

Turneul de promovare a albumului „Madame X”, al 14-lea al cântăreţei, a debutat la jumătatea lunii septembrie 2019.

Madonna a început segmentul european al seriei de concerte pe 12 ianuarie, în Porto (Portugalia). Turneul cuprinde 9 concerte la Lisabona, 15 la Londra şi 12 la Paris. Rămâne de văzut câte dintre ele vor fi susținute.

Albumul „Madame X” a fost lansat în luna iunie a anului trecut. Madonna a colaborat pentru acest disc cu Maluma, Quavo (Migos), Swae Lee (Rae Sremmurd) şi cântăreaţa braziliană Anitta.

Vezi și La 61 de ani, Madonna are un iubit de 26 de ani! Fiica ei cea mare e doar cu trei ani mai mică

Citește și: