Recent, vedeta și-a amintit, în cadrul unei emisiuni, momentele grele prin care a trecut atunci când a fost la un pas de a se sinucide. Întâmplarea a avut loc în urmă cu 10 ani, iar Mădălina plănuia atunci să se arunce de la etaj. Suferința din acel moment părea de nealinat, iar sinuciderea părea singura cale.

Mădălina Pamfile a fost invitată în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, care urmează să apară în formulă completă vineri, 18 februarie. Până atunci, pe canalul de YouTube al show-ului a apărut un mic moment de tip „teaser”, în care Mădălina apare amintindu-și unul dintre cele mai grele momente din viața sa.

În urmă cu 10 ani, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a luat mai multe pastile pentru depresie, combinate cu alcool, iar ulterior a vrut să se arunce de la etajul 5.

Totul se întâmpla în urmă cu 10 ani, din prea multă dragoste

„Ai fost depresivă?”, a fost întrebată Mădălina în cadrul emisiunii. „Da. Am fost și internată. Când m-am dat pe partea cealaltă a geamului prietena mea și iubitul ei au putut să ma ajute. Atunci i-am recunoscut mamei că am nevoie de ea”, a spus Mădălina, cu multă durere în glas.

Motivul pentru care Mădălina Pamfile a vrut să își pună capăt zilelor

Apropiații fostei asistente TV au confirmat atunci pentru Click! că starea Mădălinei nu era deloc una bună după despărțire, și că aceasta a vrut să se arunce de la etajul imobilului unde locuia, după ce a fost rănită în dragoste. S-a urcat pe geam, la etajul 5, şi era cât pe ce să se arunce, însă din fericire a fost salvată în ultimul moment de iubitul unei prietene.

De asemenea, Mădălina a luat cu bună știință pastie antidepresive au alcool, ajungând de urgență la spital. Se vehicula că ar fi luat un pumn de Diazepam.

„Se ţinea doar de plasa de la termopan, norocul ei a fost că au văzut-o şi a fost prinsă în ultimul moment”, a declarat o prietenă apropiată de-a Mădălinei…

Cât despre Gabi Matei, cel care i-a fost iubit, se pare că fotbalistul o trata pe Mădălina în cel mai urât mod. „O făcea târfă, în toate felurile! Îi spunea că Gigi Becali îl ceartă că umblă cu ea. Că ce îi trebuie lui asistente, căci ăsta e motivul pentru care nu joacă la Steaua!

L-a iubit mult! Chiar a crezut că e iubirea vieţii ei”, mai spuneau atunci apropiații asistentei TV.

În prezent, Mădălina Pamfile a trecut cu brio peste acest episod dureros și este mamă a doi copii. Fosta asistentă are două fetițe, iar acum este căsătorită cu un milionar albanez, pe care l-a cunoscut după ce a divorțat de Alin Bruno, bărbatul cu care a fost căsătorită până în anul 2017.

Vezi și Fiica lui Adriano Celentano, viaţă marcată de drame: „Am 52 de ani şi sunt încă virgină”. Cancer, tentativă de sinucidere… a trăit cât mai multe vieți

Citește și:

Alina Vidican radiază de fericire. Cum o răsfață soțul ei? „Te iubesc”

Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin: ”Am îngropat numele pe care îl uram cel mai mult”