Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, vrea să strângă bani din donații ca să ancheteze pe cont propriu circumstanțele decesului cântăreței.

Marian Manole nu se poate împăca cu rezultatele anchetei oficiale în cazul morții Mădălinei. El vrea să facă o investigație proprie și le solicită fanilor ajutorul pentru a afla dacă artista s-a sinucis. El cere, totodată, redeschiderea dosarului.

„Oricine vrea să ajute această cauză este binevenit… neapărat bani. Aştept să doneze oameni puternici, din ţară, din afară. Orice om care a iubit-o pe Mădălina Manole şi care vrea să ştie adevărul, poate să ajute, dacă vrea”, a spus Marian Manole într-un interviu telefonic difuzat de Antena Stars.

Nu și-a întâlnit nepotul de când s-a născut


Marian Manole a mai spus că până acum, în afară de tatăl lui, nimeni nu a mai luptat pentru a se descoperi adevărul, însă acum este decis să meargă înainte cu orice preț pentru a afla ce s-a întâmplat cu sora lui. „Nu au existat oameni pricepuţi care să se ocupe de caz. Tata este primul om care a luptat acum 10 ani, după decesul fetei lui şi singurul care a luptat să afle adevărul”, a spus fratele Mădălinei.

Marian Manole crede că fostul soț al surorii sale, Mircea Petru, ar fi implicat în moartea ei. Pentru a stabili adevărul, Marian a format o echipă de profesionişti care să reia investigația, însă are nevoie de ajutor pentru acoperirea cheltuielilor.

„Bună seara, fani ai Mădălinei de pretutindeni! Eu sunt Marian Manole, fratele artistei, pentru cine nu mă cunoaşte! …”, a transmis Marian.

Vezi continuarea pe eva.ro și iată ce ce scrie în raportul de autopsie al regreatei Mădălina Manole.