Frumoasa olteancă însă se pare că nu poate să se abțină și să nu facă public ceea ce o supără la tatăl copilului ei. După ce anul trecut l-a acuzat pe Matei Stratan că a înșelat-o, publicând un mesaj dureros pe contul ei de Instagram, Ghenea a avut din nou o criză de gelozie. Ea a postat o imagine cu profilul unei femeie, o pianistă celebră, pe nume Lola Astanova, cu mesajul: „Când tatăl copilului tău apreciată toate pozele unei alte femei :(„.

La scurt timp după publicarea mesajului, care a iscat numeroase reacții ale faniilor, Mădălina a șters postarea ca și în alte dăți.

Iată cum arată pianista Lola Astanova

Mădălina Ghenea și iubitul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

Frumosa olteancă a mai  postat pe rețeaua de socializare, anul trecut,  un mesaj care lasă de înțeles că trecea prin momente foarte dificile după ce   s-ar fi despărțit de iubitul ei, Matei Stratan, după ce acesta ar fi înșelat-o.

Mădălina Ghenea și Matei Stratan formează un cuplu din mai 2016

“Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, a scris Mădălina, părând să facă referire la Matei Stratan,  și la faptul că nu a rănit-o doar pe ea, ci și pe fetița lor. Însă, după câteva minute și-a șters postarea.

 

Deși toată lumea se aștepta ca Mădălina Ghenea să se pregătească de nuntă cu Matei Stratan, se pare că cei doi au probleme grave în mariaj. Totul a ieșit la iveală, în urmă cu câteva săptămâni, după ce actrița și iubitul ei au fost surprinși de paparazzi certându-se în trafic. Deși se credea că cei doi și-au rezolvat probleme între ei, se pare că lucrurile nu stau deloc așa.

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au început să formeze un cuplu din luna mai 2016, iar în aprilie anul trecut, cei doi au devenit părinți.

Citește și: