După despărțirea de Matei Stratan, Mădălina Ghenea s-a mutat cu fiica ei în Italia, unde își crește fetița și pare foarte fericită. Recent, a fost surprinsă de paparazzi, într-o vacanță în Portofino, iar imaginile cu ele sunt adorabile.

Charlotte are patru anișori și a moștenit frumusețea mamei ei. Mădălina și-a creat o viață foarte frumoasă în Italia, unde are o mulțime de prieteni și și-a găsit din nou dragostea. Aceasta a plecat în vacanță cu partenerul ei, Andrea Castagnola, și cu fiica ei, iar imaginile cu ei pe plajă sunt adorabile.

*EXCLUSIVE* The Romanian Actress and Model Madalina Diana Ghenea enjoying her time at the beach with her daughter Charlotte and her rumoured new beau by Andrea Castagnola.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mădălina i-a acordat fetiței ei toată atenția, a răsfățat-o cuma știut ea mai bine, și-au dat reciproc pupici, s-au bălăcit sau au construit castele de nisip pe plajă, într-o atmosferă relaxată, plină de zâmbete și voie bună. Cei trei s-au comportat ca o familie adevărată.

Mădălina Ghenea a adus-o pe lume pe Charlotte în aprilie 2017, fetița fiind rodul relației dintre aceasta și afaceristul Matei Stratan. Cei doi s-au despărțit după scurt timp, iar Charlotte locuiește cu Mădălina în Italia, unde merge și la grădiniță.

Foto: Profimedia

Citește și:

Suferă de două tipuri de cancer și se deplasează cu greutate. Cum arată acum celebrul Ryan O’Neal?

Andreea Mantea vorbește în sfârșit deschis despre ce s-a întâmplat între ea și Cristi Mitrea. „Trebuie să aibă copilul o legătură cu tatăl”. Nu, nu trebuie, cine a zis?! Este greșit!