Mădălina Ghenea trăiește de câțiva ani în Italia, alături de fetița ei, Charlotte, dar vedeta recunoasște că viața ei nu este perfectă.Ea le-a mărturisit fanilor ei că a avut parte de cea mai deprimantă săptămână din viața ei.

”Cred că e greu să spui adevărul pe Instagram, întrucât oamenii au tendința să arate doar cea mai bună parte a lucrurilor, partea veselă, atrăgătoare a lor… Adevărul este că am fost în Mexico săptămână, timp în care am lucrat încontinuu și asta a fost, cu siguranță, cea mai deprimantă săptămână din viața mea (…) Să fiu departe de fetița mea este dureros și destul de greu de suportat pentru mine. Nu am prieteni aici, însă am întâlnit o persoană talentată, un artist tânăr, cu care am avut ocazia să lucrez pentru două coperți. (…)”, a scris Mădălina Ghenea în cadrul unor imagini în care apare îmbrăcată într-o rochie albă, cu o crăpătură adâncă, pe care a asortat-o cu niște cizme lungi, cu tocuri înalte.

Imaginile inedite i-au adus actriței peste 40.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii: „Îngerul meu, recuperezi acum timpul cu fetița ta”, „Mulțumim pentru generozitata ta de a împărtăși cu noi. Multă dragoste și mulțumim pentru inspirație”, ”O femeie minunată!”, ”Cea mai frumoasă!”, ”Cea mai frumoasă femeie de la momentul actual.”, ”Data viitoare să o iei pe Charlotte cu tine.”, i-au transmis fanii.

*EXCLUSIVE* Romanian actress Madalina Ghenea and her daughter Charlotte enjoying some family time in ParaggiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

După relația cu Matei Stratan, Mădălina și-a luat copilul și a plecat în Italia. Ea este foarte atașată de micuță, cuc are petrece foarte mult timp. Ea și-a refăcut acolo și viața și și-a găsit fericirea în brațelele altui bărbat.

Românca formează de ceva timp un cuplu cu Andrea Castagnola, iar bărbatul pare că se înțelege de minune cu fiica fotomodelului. Drept dovadă, stau imaginile adorabile, surprinse de paparazzi, cu cei trei pe o plajă din Paraggi, în vacanța lor din Portofino, în care Andrea este surprins în timp ce se joacă cu Charlotte.

Foto: Profimedia

Citește și:

S-au despărțit după doar doi ani de la nuntă. Anunțul făcut pe rețelele de socializare

S-a aflat de ce a ajuns Gabriel Cotabiță la spital. Încă e internat acolo, de mai multe zile, și veștile nu sunt prea bune