Obrazul subțire cu cheltuială se ține, însă în cazul frumoasei oltence se pare că, mai degrabă cu sudoare. Actrița a fost mereu invidiată pentru felul în care arată, având o siluetă fără cusur, însă se pare că muncește din greu pentru a se păstra în formă. Ea a postat un video pe rețeaua de socializare, realizat după o sesiune de box, se pare, în urma căreia s-a ales cu numeroase vânătăi, însă acest lucru nu pare să o descurajeze deloc,ea mergând în fiecare zi în sala de gimnastică.

Mădălina Ghenea a devenit recent mamă

„Oricum ești impecabilă, bănuiesc că doar pentru forță faci asta”, „Wow, o femeie puternică”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani, care o încurajează pe Ghenea să își continue activitatea.

Ouch!

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on


Mădălina Ghenea a născut o fetiță, prin cezariană, la începutul lunii aprilie,  la o clinică privată. Aceasta a vrut inițial să nască natural, dar a avut o sarcină grea,  iar durerile travaliului au durat peste 10 ore. După o relație furtunoasă cu designerul german Philipp Plein, Ghenea și-a găsit alinare în brațele lui Matei Stratan, reușind să rămână gravidă după doar o lună de relație, într-o vacanță petrecută de cei doi în Italia, iar acum cei doi sunt niște părinți foarte fericiți. Ghenea a strălucit la Cannes într-o rochie verde, superbă, reușind ca în fiecare an să atragă toate privirile.

Mădălina Ghenea,  la CannesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7