Mădălina este o divă desprinsă parcă din alte vremuri, cu o frumusețe senzuală și o undă de mister, așa că nu e de mirare că a fost comparată în nenumărate rânduri cu mult mai celebra Sophia Loren, pe care, de altfel, olteanca o are și ca model de viață.

Ghenea a fost recent protagonista unui pictorial, alb-negru, în care apare machiată vintage ca Sophia Loren, fapt pentru care asemănarea este mult mai mare și a fost remarcată imediat și de fanii vedetei. Frumoasa romancă a pozat sexy într-o rochie albă croșetată, iar apoi a publicat imaginile pe Instagram, spre deliciul internauților.

Sophia Loren în filmul „The Millionairess”, în 1960SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Dana Rogoz are o frumusețe de copil. Nu ai cum să nu-l adori. A fost prima dată când a stat așa mult despărțită de Vlăduț, iar declarația ei este emoționantă

Sophia Loren a fost cealaltă Marilyn

„Aș zice mai mult @sofialoren”, „Semeni cu Sophia Loren”, „Ești superbă!” , „Cât de mult semănați!” , „Noua Sophia Loren!”, „Ai un pic din Audrey Hepburn aici” sau „Ești foarte frumoasa!” sunt doar câteva dintre comentariile fanilor ei.

Sophia Loren a fost considerată cealaltă Marilyn Monroe. Una brună, mai fericită şi mult mai aprigă, pe care o avem încă printre noi.

Citește și: