Mădălina Ghenea se relaxează în continuare pe litoralul italian, alături de fiica sa și de iubitul ei, care se pare că se înțelege de minune cu micuța Charlotte, în vârstă de patru ani.

După relația cu Matei Stratan, Mădălina și-a luat copilul și a plecat în Italia. Ea și-a refăcut viața acolo și chiar și-a găsit fericirea în brațelele altui bărbat.

Românca formează de ceva timp un cuplu cu Andrea Castagnola, iar bărbatul pare că se înțelege de minune cu fiica fotomodelului. În imaginile adorabile, surprinse de paparazzi, cu cei trei pe o plajă din Paraggi, .Portofino, Andrea este surprins în timp ce se joacă cu Charlotte.

Citește și: Mădălina Ghenea și fiica sa, imagini adorabile din vacanță. Ce frumoasă este Charlotte

*EXCLUSIVE* Romanian actress Madalina Ghenea and her daughter Charlotte enjoying some family time in ParaggiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Mădălina este topită după fetița ei și nu o scapă din ochi sub nicio clipă și de cele mai multe ori este surprinsă cu micuța în brațe. Charlotte a moștenit frumusețea și eleganța mamei ei, iar românca este foarte mândră de fetița ei.

Mădălina Ghenea a adus-o pe lume pe Charlotte în aprilie 2017, fetița fiind rodul relației dintre aceasta și afaceristul Matei Stratan. Cei doi s-au despărțit după scurt timp, iar Charlotte locuiește cu Mădălina în Italia.

Foto: Profimedia

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Iulia Albu: ”Nu sunt o persoană care trăiește pentru validare”

Ramona Gabor, prima reacție oficială după ce Monica Gabor s-a întors în SUA. Ce i-a transmis surorii ei