După ce au fost surprinși de paparazzi, certându-se în trafic, Mădălina fiind bruscată de iubit, fapt pentru care a ales să coboare din mașina acestuia, cei doi sunt într-o continuă ceartă de atunci.

După acest incident, frumoasa olteancă a postat pe contul ei de Instagram un mesaj prin care a încercat să arate cât de mult o doare tot ce se întâmplă și cât de tare o deranjează felul în care o tradează bărbatul, despre care credea că este sulfetul ei pereche și i-a oferit chiar și un copil.

ghenea citatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Veștile rele se țin scai de Kate Middleton. Scandal uriaș în familia ducesei. Unchiul ei a fost arestat

S-au certat și s-au bruscat pe stradă

„Nu contează cât de educat, talentat, bogat sau grozav crezi tu că eşti, faptul cum tratezi oamenii spune totul în cele din urmă. Integritatea este totul”, este citatul pe care l-a folosit actriţa într-o imagine pe Instagram, precizând că faptele spun mai multe decât cuvintele.  Însă, mesajul probabil a iscat un nou scandal între cei doi, pentru că ulterior actrița a decis să-l șteargă. Mai mult, în ultima vreme Mădălina tot postează mesaje cu subînțeles. Un alt citat transmis de aceasta este „Eu nu insult oameni, îi descriu”.

Surse din anturajul lomilionarului au declarat pentru site-ul click.ro că actrița ar fi de vină pentru certurile dintre ei, pentru că are un comportament coleric.

Săptămâna trecută, Mădălina și Matei au ieşit împreună la un restaurant japonez, iar aproape de miezul nopţii, ce doi au urcat în aceeaşi maşină însă, după 500 de metri, milionarul a tras pe dreapta. A urmat o serie de gesturi între cei doi, s-au bruscat, apoi ea s-a smucit şi a ieşit din maşină, trântind portiera, conform imaginilor surprinse de Kanal D. A luat-o la fugă pe străzi, iar Matei a urmat-o cu paşi repezi, însă nu a reuşit să o prindă.

Mădălina şi Matei sunt împreună de un an şi jumătate şi au o fetiţă, în vârstă de 6 luni.

Citește și: