Mădălina Ghenea a născut o fetiță, prin cezariană,  la o clinică privată. Aceasta a vrut inițial să nască natural, dar a avut o sarcină grea,  iar durerile travaliului au durat peste 10 ore,  potrivit libertatea.ro.

După o relație furtunoasă cu designerul german Philipp Plein, Ghenea și-a găsit alinare în brațele lui Matei Stratan, reușind să rămână gravidă după doar o lună de relație, într-o vacanță petrecută de cei doi în Italia.

Mădălina a ținut sarcina secret mai multe luni și a confirmat că va deveni mamă abia  la începutul lunii martie, când  a realizat un pictorial în care își prezintă burta suficient de mare pentru a trece ca fiind în ultimul trimestru. Ea pare extrem de îndrăgostită de tatăl copilului ei, căruia i-a făcut frecvent adevărate declarații de dragoste pe rețelele de socializare.

 

Ghenea se pare că și-a găsit, în sfârșit, fericirea și liniștea de care avea nevoie, alături de Matei Stratan, după mai multe relații eșuate cu actori celebri de la Hollywood, printre care Gerard Butler sau Michael Fassbender.