Mădălina Ghenea (35 de ani) nu a lipsit nici anul acesta de la Festivalul de Film de la Veneția, eveniment care se desfășoară în perioada 31 august – 10 septembrie. Românca a reușit să fie senzuală și în ținute care nu au vedere la decolteu, iar rochia neagră, din dantelă, a dezvăluit atât cât trebuie pentru a fi și spectaculoasă, și sexy. Mădălina Ghenea a purtat-o pe 2 septembrie, la premiera peliculei „Bones and all”.

Actrița nu a rezistat prea mult „acoperită”, așa că miercuri seara, la „amfAR Gala”, a uimit asistența cu decolteul ei generos. Rochia roșie, cambrată pe toate rotunjimile ei, și cu o tăietură abisală în zona sânilor, i-a venit ca turnată. Mădălina a eclipsat multe dive de pe covorul roșu, dar a avut și concurență serioasă. Oriola Marashi, manechin și influencer din Albania, a purtat o rochie care a arătat, practic, tot.

FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

Mădălina Ghenea, superbă în rochia tip sirenăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Mădălina Ghenea, incident neplăcut la Veneția

Superba româncă a primit și un premium, dar a fost și victima unui incident neplăcut, despre care a povestit pe pagina de Instagram. O insectă m-a mușcat de frunte înaintea evenimentului, dar se spune că o frunte imensă arată multă inteligentă. Am primit un premiu ieri, Diva and Donna. Pot spune ca nu mă simt deloc divă, deși prietenii mei încearcă să mă convingă ca sunt o divă. Anul acesta mă simt puțin pierdută în această furtună a festivalului și tot ce pot spune este că sunt recunoscătoare. Credeți că merit să fiu aici? Mulțumesc”, a scris Mădălina, pe Instagram.

Citește și: Alexandra Dinu, superbă la Festivalul de Film de la Veneția. A purtat două ținute de vis. Cu cine și-a făcut apariția pe covorul roșu

Citește și: VIDEO Iulia Vântur, ca o zeiță la Cannes! Dar stai să le vezi pe Mădălina Ghenea și pe Catrinel Menghia! 5 românce care au avut apariții de vis pe Croazetă

Pelicula românească „Spre nord”, nominalizată în secțiunea ”Orizzonti”

Cea de-a 79-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia are loc pe Lido de la Veneţia în perioada 31 august – 10 septembrie. Festivalul este recunoscut oficial de FIAPF (Federaţia Internaţională a Asociaţiilor Producătorilor de Film), notează News.ro. În acest an, Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia (Biennale Cinema), considerat unul dintre cele mai importante festivaluri internaţionale de film, celebrează 90 de ani, fiind cel mai vechi festival de film din lume. La această ediție, actriţa franceză Catherine Deneuve va primi un Leu de Aur de onoare pentru întreaga sa carieră. „Spre nord”, în regia lui Mihai Mincan, reprezintă cinematografia românească – în secțiunea ”Orizzonti”, considerată a doua ca importanţă la Mostra venețiană.