“Mădălina Ghenea își adjudecă ultimul covor roșu”, a titrat Oggi.it pe frontpage, iar La Repubblica a caracterizat-o pe frumoasa divă a fi „Sirena de bronz”.

“Mădălina Ghenea fură scena premianților”, a scris și site-ul UnaDonna, în vreme ce site-ul polonez styl.pl este de părere că „Mădălina Ghenea va fi noua Sophia Loren”.

Closing Ceremony, 75th Cannes Film Festival, France – 28 May 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Acestea sunt doar câteva dintre reacțiile presei la apariția frumoasei românce pe covorul roșu, din ultima seară a Festivalului de la Cannes.

Și nu e de mirare, căci rochia semnată Tony Ward i-a scos în evidență toate atuurile fizice, deloc puține, cu care Mădălina Ghenea a fost înzestrată.

Cele mai spectaculoase elemente ale rochiei au fost decupajele intrigante și sexi, dar și decoltecul adânc menit să-i evidențieze bustul generos. Rochia a fost accesorizată doar cu câteva inele.

Acesta este cea de-a doua ținută cu care Mădălina Ghenea a făcut vâlvă la Cannes. La premiera filmului Elvis, diva din România, a mai purtat o rochie care a încins imaginația fanilor.

Atunci, Mădălina a purtat un body prețios, în jurul căruia a fost construită o fustă amplă, albă, care lăsau vederii piciorele interminabile, suple și bine tonifiate.

Citește și: Tudor Chirilă, petrecere boemă de ziua lui, la pensiunea Andreei Esca, de la Porumbacu

xSă fie aceasta împăcarea anului? Ileana Lazariuc schimb savuros de replici cu Ion Ion Țiric